Obavijesti

Sport

Komentari 197

Dinamo bez milosti: Domagoja Vidu kaznili sa 100.000 eura!

Dinamo bez milosti: Domagoja Vidu kaznili sa 100.000 eura!
4

Zbog konzumiranja pive u autobusu u kojem je momčad Dinama putovala na kup utakmicu s Vrsarom, Vida je dobio novčanu kaznu, ali konkurirat će za Hajduk

VIDEO

Nepromišljen potez da u Dinamovom busu na putu za Vrsar popije pivo skupo je koštao Domagoja Vidu, kojeg su čelnici kluba odlučili kazniti pozamašnom novčanom kaznom od 100.000 eura! Trener 'modrih' kad je vidio što je branič Dinama napravio, istog trena ga je izbacio iz autobusa na jednoj od zagrebačkih ulica. Povodom incidenta klub iz Maksimirske izdao je priopćenje kojeg prenosimo u cijelosti:

"Osnovom čl. 6. Pravilnika o premijama i nagradama igrača i stručnih nogometnih djelatnika te disciplinskim odredbama za nogometnu sezonu 2012/2013, Uprava kluba GNK DINAMO donijela je odluku kojom se Domagoj Vida kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 100.000 EUR.

Podsjetimo, igrač Domagoj Vida kažnjen je zbog nesportskog ponašanja koje se dogodilo dana 24.09.2012.g. prije puta na utakmicu 1/16 završnog dijela natjecanja za Hrvatski nogometni kup, za natjecateljsku godinu 2012/2013, NK VRSAR - GNK DINAMO.

Temeljem naprijed navedenog prekršaja, igraču se izriče sankcija sukladno Pravilniku o premijama i nagradama igrača i stručnih nogometnih djelatnika, te disciplinskim odredbama za nogometnu sezonu 2012/2013."

Stavivši Vidinu kaznu u kontekst s onom Sammirovom, Domagoj je i dobro prošao obzirom da je Zdravko Mamić Brazilčeve nestašluke naplatio s 270.000 eura. No srećom po Vidu, neće biti potjeran iz momčadi te će konkurirati za subotnji veliki derbi s Hajdukom na Maksimiru.

Ćorluka pružio podršku Vidi preko Facebooka: 'Heroj, a ne zločinac'

Iako su mnogi osudili ponašanje Domagoja Vide, njegov kolega iz reprezentacije pružio mu je podršku. Vedran Ćorluka, poznat po partijanju na Zrću, poistovjetio se s braničem Dinama te mu pružio podršku porukom na svojem Facebook profilu. Uz Vidinu fotografiju napisao je 'Heroj, a ne zločinac'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 197
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog
Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'
REPOVI ODLUKA

Novi kut snimke, navijači su u nevjerici: 'On nije bio u zaleđu! Ovo sve mijenja, Real VARdrid'

Strijelac gola nije igrao loptom, već je u tome sudjelovao Marokanac iza njega, ali gol je - poništen. Sudački ekspert španjolske Marce je istaknuo da je ta odluka bila pogrešna, a 'na volej' su to dočekali navijači Bayerna