Obavijesti

Sport

Komentari 45

Dinamo će morati bez Perića na Šerif: Poznato koliko će izbivati

Dinamo će morati bez Perića na Šerif: Poznato koliko će izbivati

Nakon odrađene dijagnostike ozljede prvotimca Dine Perića utvrđena je mišićna ozljeda. Odmah po završetku pretraga igrač Dinama krenuo je u proces rehabilitacije u trajanju od nekoliko tjedana, priopćili su iz Dinama

VIDEO

Ako su u Dinamu i na trenutak mislili kako bi Dino Perić (27) mogao biti na raspolaganju u uzvratu protiv Šerifa, sve nade pale su u vodu nakon pregleda. Stoper 'modrih' ozlijedio se u prvom susretu play-offa Lige prvaka protiv Šerifa (0-3). Na prvu nije izgledalo dobro nakon što je u suzama napustio travnjak već u 21. minuti, ali prognoze kažu kako bi se već za nekoliko tjedana mogao vratiti na travnjak.

Pokretanje videa...

Dinamo ide u Moldaviju VIDEO

- Nakon odrađene dijagnostike ozljede prvotimca Dine Perića utvrđena je mišićna ozljeda. Odmah po završetku pretraga igrač Dinama krenuo je u proces rehabilitacije u trajanju od nekoliko tjedana - objavili su iz Dinama.

Tiraspol: Prva utakmica Play offa Lige prvaka između Sheriffa i Dinama

Osječanin je iz igre morao izaći u 21. minuti nakon što je sam od sebe pao na travnjak. Nije bilo nikakvog kontakta, vjerojatno je krivo doskočio i osjetio bol u mišiću. Ozljeda mu je jako teško pala pa je sjeo na klupu i zaplakao. Dino nikako nema sreće s ozljedama. Još 2014., dok je bio u Lokomotivi, izbivao je tri mjeseca zbog ozljede koljena, a u veljači 2020. nije ga bilo sedam mjeseci zbog puknuća prednjega križnog ligamenta. Baš je tad bio u reprezentativnoj konkurenciji.

Bio je sada u sjajnoj formi i to u trenutku kada je Dinamu najviše trebao. Hrvatski prvak je protiv Legije ostao bez Rasmusa Lauritsena kojeg također neće biti nekoliko tjedana, no izostanak Dine Perića još je teži udarac za Damira Krznara jer je od iskusnijih stopera ostao samo na Kevinu Theophileu-Catherineu.

Tiraspol: Prva utakmica Play offa Lige prvaka između Sheriffa i Dinama

I tko će sada zamijeniti Lauritsena ili Perića? Teško pitanje, ali Damir Krznar tu nema previše igrača na raspolaganju. Od pravih stopera tu su tek Josip Šutalo i Stefan Milić, po potrebi to mogu odigrati Bartol Franjić i Francois Moubandje. No, švicarski nogometaš kao centralni branič nije oduševio u Moldaviji (daleko od toga), možda bi bilo "nogometno samoubojstvo" opet ga postaviti na stopera pa je Šutalo vjerojatno najizglednija opcija. 

Dinamo u 4. kolu Lige prvaka ugostio Šahtar

Podsjetimo, Šerif je u prvom susretu pregazio dinamovce s 3-0 i došao na korak od prvog plasmana u Ligu prvaka. Hrvatskom prvaku će u srijedu u uzvratu trebati čudo za prolazak dalje, ali dok god šanse postoje, treba se nadati. A po to čudo Damir Krznar će morati bez Dine Perića, Arijana Ademija i Rasmusa Lauritsena. Jako bitnih figura zagrebačke momčadi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka
Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...
ON ĆE NASLIJEDITI JAKOBUŠIĆA?

Navijači Hajduka o novom predsjedniku: Ivane, nevrime je! Ako Perišić sada ostane...

Ivan Bilić trebao bi biti predsjednik Hajduka. Bivši torcidaš glavni je kandidat, a jedan je fan napisao: 'Nadam se da će uspostaviti normalnu atmosferu bez ikakvih prgavih familija, mitomanije i da neće dopustiti da igrače postrojava itko drugi osim trenera