Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
121 komentara

Dinamo će ostati u Maksimiru! Ništa od Bandićevog Blata...

Spremni smo sami financirati svoj stadion ako nema druge opcije. Ali Dinamo definitivno ostaje na Maksimiru, za vijeke vjekova. Je li to novi stadion na Sveticama ili će ovaj stari biti srušen, ne znamo

Foto: GNK Dinamo
121 komentara

Zoran Mamić predstavljen je kao novi Dinamov sportski direktor, ali uz to, predsjednik Mirko Barišić opet se dotaknuo pitanja stadiona.

I kao da je navijestio veliki zaokret!

- Imamo i nekoliko problema, a jedan od najvećih je pitanje Dinamova stadiona. Ponovit ću da ne odustajemo, spremni smo sami financirati svoj stadion ako nema druge opcije. Ali napredak je učinjen, s Gradom smo u konkretnim razgovorima i Dinamo definitivno ostaje na Maksimiru. Je li to novi stadion na Sveticama ili će ovaj stari biti srušen, ne znamo. To je bitno jer mi sad ovdje pripremamo dva nova terena, idemo u rekonstrukciju terena na Hitrec-Kacijanu i Dinamo će za vijeke vjekova ostati na Maksimiru - rekao je Barišić.

Zagreb: Ademi potpisao novi ugovor, Petković novi napadač | Autor: Zarko Basic/PIXSELL Foto: Zarko Basic/PIXSELL

I dok je Mamićev povratak podijelio Dinamove navijače, to je tema koja će sve obradovati. Novi stadion (napokon!), a lokacija ista. Kultni Maksimir.

No, Barišić nije spomenuo Blato, lokaciju koju je Milan Bandić istaknuo kao onu za novi stadion.

Također, predsjednik je naznačio da je Dinamo spreman sam financirati stadion, ali, logično, da onda on i bude u vlasništvu kluba, a ne Grada, kao što je običaj kod nas, ali i u brojnim drugim državama.

ZORAN MAMIĆ OPET U DINAMU 'Neki su me proglasili krivim, ali ja mirno i dobro spavam...'

I što ako se odluče na rušenje postojećeg stadiona, gdje će Dinamo igrati dok se ne izgradi novi?

U svakom slučaju, dobro je da se i klub i Grad bave pitanjem stadiona. Iako je i dalje (već dugo) sve na razini priča. A ne radi se ništa.

Naši partneri pišu
Message