Sport

Komentari 152

Dinamo demantirao Mamića: Mi iz uprave doveli smo Bočkaja

Dinamo demantirao Mamića: Mi iz uprave doveli smo Bočkaja

S Maksimira poručuju da odšteta nije bila u visini tri milijuna eura koliko se pisalo te da u suprotnom smjeru neće otići veznjak Marko Tolić, kao ni lijevi bočni Marin Leovac

Dok smo se svi skupa veselili, ja sam radio jer ste me inspirirali. Takvo ste mi vino točili da sam večeras kupio Bočkaja. Ali, to je samo početak, rekao je Zdravko Mamić, pravomoćno osuđen na šest i pol godina zatvora zbog izvlačenja novca iz Dinama.

POGLEDAJTE VIDEO:

U transferu koji je šokirao nogometnu i širu hrvatsku javnost Petar Bočkaj napustio je Osijek i potpisao ugovor s Dinamom. Na Badnjak je sjeo u automobil i stigao u Zagreb kako bi finalizirao cijeli proces. A sada su se oglasili i iz vodstva Dinama.

Dinamo i Osijek sastali se u 21. kolu HT Prve lige

- Dinamo je u svom priopćenju objavljenom u petak 24. prosinca objasnio sve okolnosti transfera Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo. Iz navedenog priopćenja jasno je da je transfer napravila Uprava te stoga nemamo potrebu posebno komentirati navode iz vašeg upita (o Mamićevoj povezanosti, op.a.) - poručili su iz Dinama za Večernji.

Iz Maksimira su prokomentirali i situaciju s ugovorom Bočkaja, koji je imao s NK Osijekom.

- Ne možemo ne primijetiti da je ovaj konkretan transfer kod dijela medija pobudio potrebu obezvrijediti prijelaz igrača Petra Bočkaja iz Osijeka u Dinamo pa smo tako u proteklih nekoliko dana mogli pročitati različite neistine o trajanju ugovora Bočkaja s njegovim dosadašnjim klubom, visine plaćene odštete ili navodnom odlasku nekih Dinamovih igrača u Osijek kao dio transferne odštete. Uprava Dinama nastavlja s aktivnostima usmjerenim prema dodatnom pojačavanju prve momčadi o čemu ćemo pravovremeno obavijestiti javnost i navijače.

Hrvatski dragovoljac i Dinamo sastali se u 20. kolu HT Prve lige

Također, iz Dinama su demantirali visinu odštete od tri milijuna eura, koliko se ranije spominjalo da su 'plavi' platili Osijeku za Bočkaja pa tako i dalje ostaje enigma prave visine odštete. Isto tako, demantirali su i odlaske Marka Tolića te Marina Leovca u Gradski vrt.

Najčitaniji članci