Obavijesti

Sport

Komentari 168

Dinamo slavio protiv Rogaške. Kulenović riješio Slovence, 29 igrača zaigralo, ozljeda Emrelija

Dinamo slavio protiv Rogaške. Kulenović riješio Slovence, 29 igrača zaigralo, ozljeda Emrelija

Na sredini terena lijepo su kombinirali Halilović i Kulenović koji se sjurio prema suparničkim vratima pa lakoćom matirao gostujućeg vratara. Sergej Jakirović je dao šansu gotovo svima koji su bili na popisu

VIDEO

Dinamo je stigao do prve pobjede u 2024. godini, "modri" su u prijateljskoj utakmici s 1-0 svladali Rogašku, posljednjeplasiranu momčad slovenske lige. Utakmica se igrala 3x30 minuta, Sergej Jakirović je isprobao čak 29 igrača, a jedini gol na utakmici zabio je Sandro Kulenović. Zagrepčani su mogli i ozbiljnije slaviti, ali patila je realizacija. Na utakmici se ozlijedio Mahir Emreli.

Pokretanje videa...

Cerade na maksimirskom terenu 00:36

Strijelac: 1-0 - Kulenović (33).
Dinamo (prvih 30 minuta): Zagorac - Mikić, Živković, Perić, Perković - Mišić, Ademi - Špikić, Baturina, Vidović - Brodić.
Dinamo (drugih 30 minuta): Nevistić - Mikić (od 43. Bernauer), Živković (od 43. Theophile), Perić (od 43. Cvetko), Perković (od 46. Graonić) - Halilović, Sučić, Ljubičić - Emreli, Kulenović, Šunta.
Dinamo (trećih 30 minuta): Krkalić - Bernauer, Theophile, Cvetko, Graonić - Kujundžić, Baković, Brkljača - Miljak, Koščević, Majić.

Sergej Jakirović nekolicinu je pojedinaca poštedio današnjeg dvoboja, tako u kadru nisu bili Petković, Kaneko (dobili više odmora), Ristovski (sutra se priključuje momčadi), Bulat (prehlada), Šutalo, Kačavenda, Stojković (ozlijeđeni), Moharramija (reprezentativne obveze), pa ni toliko iščekivanog Japanca Ogiware.

Dinamo je u prvih 30 minuta bio bolja momčad od Slovenaca, ali "modri" nikako nisu uspjeli probiti Rogašku. Mišić je pogodio gredu, Špikić tukao u vratnicu, a nekoliko dobrih pokušaja imao je Brodić. Vrlo pristojnu partiju na desnom boku u tom periodu pružio je mladi Noa Mikić

Zagrepčani su poveli u 33. minuti. Na sredini terena lijepo su kombinirali Halilović i Kulenović koji se sjurio prema suparničkim vratima, pa lakoćom matirao gostujućeg vratara. Dinamo je i u tom periodu bio puno bolji od gostiju, ali u zadnjim sekundama tog dijela igre ozlijedio se Mahir Emreli. Čini se kako je riječ o ozljedi aduktora.

U trećem dijelu utakmice zaigrali su klinci uz pomoć nekoliko iskusnijih braniča. I tu je slovenska momčad došla do daha. Dinamova mladost se nije razigrala, teško da će netko od mladih igrača iz te "treće momčadi" vidjeti Rovinj. Iskreno, to bi nas jako začudilo. Od svih klinaca najviše se dopao Noa Mikić, ali on je ipak imao i bolje suigrače oko sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...