Sport

Komentari 22

Dinamo predstavio novi tramvaj za povijesno proljeće u Europi

Dinamo predstavio novi tramvaj za povijesno proljeće u Europi

Popularna "četvorka" će voziti ulicama od utorka 6. travnja pa sljedećih šest mjeseci. Slavljenički buket igrača, veliki klupski grb, slogan “nema predaje” tek su dio motiva koji se protežu kroz vanjski dio starog zagrebačkog tramvaja

Dva su dana ostala do Dinamovog četvrtfinala Europske lige. Villarreal dolazi u Zagreb na prvu utakmicu, a iako ga je ovih dana čak zameo i snijeg, atmosfera se nekako mora podgrijati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zagrebački klub osmislio je da to učini na gradskim ulicama s - tramvajima. U mjesecu u kojem slavi 110. rođendan Dinamo je dobio svoj tramvaj. 

Popularna "četvorka" će voziti ulicama od utorka 6. travnja. Slavljenički buket igrača, veliki klupski grb, slogan “nema predaje” tek su dio motiva koji se protežu kroz vanjski dio starog zagrebačkog tramvaja.

Dinamovi prvotimci Joško Gvardiol, Marko Tolić i Marijan Čabraja prvi su imali čast vidjeti tramvaj uživo, čak nakratko i sjeli za upravljačku konzolu.

Tramvaj će prometovati idućih šest mjeseci, a za putnike-navijače klub je za početak travnja pripremio i prigodne promotivne akcije vezane za Dinamovo proljeće te određene promotivne aktivnosti za artikle kojima obilježavamo uspješnu europsku sezonu Dinama.

Navijačice i navijači koji će biti u prilici provesti se Zagrebom upravo u Dinamovom tramvaju na društvenim mrežama mogu podijeliti svoje fotografije uz oznake #dinamozagreb i #dinamotramvaj.

- Imajući u vidu da je GNK Dinamo najveći hrvatski sportski brend, odlučili smo se za partnerstvo s Dinamom jer "najbolji idu uz najbolje“. Želimo podržati Dinamo i dati svoj skromni doprinos u promociji kluba i njegovih rezultata te ostvarivanju što boljih sportskih rezultata i u budućnosti, kako na domaćoj sceni tako i u europskim natjecanjima. Privilegija je biti rame uz rame klubu s takvim uspjesima i tradicijom. Nadamo se da će "Dinamov tramvaj“ prikupiti brojne simpatije svih Zagrepčana i onih koji rado dolaze i vraćaju se Zagrebu - poručio je g. Željko Banjac, direktor Info Media Group d.o.o., Dinamovog partnera u ovoj akciji.

Najčitaniji članci