Obavijesti

Sport

Komentari 20

Dinamo, 'mravi' i Mladost: Tri debakla točno u isto vrijeme

Dinamo, 'mravi' i Mladost: Tri debakla točno u isto vrijeme
3

Zagreb je jedan od rijetkih gradova koji imaju klubove u najjačem nogometnom, košarkaškom i vaterpolskom natjecanju. I svi gube, i Dinamo, i Mladost i Zagreb

VIDEO

Tišina je obavila svlačionicu, a dvojica najiskusnijih izgledala su najdepresivnije. Mario Kasun gledao je u pod ne znajući što reći. Licem Damira Mulaomerovića dominirao je umorni smiješak, kao da sam sebe proklinje što je odlučio igrati još jednu sezonu.

- Ma nije mi žao. Obećao sam ostati i pomoći mladima - procijedio je iako baš nije izgledao uvjeren u to.

Partizan ih je razbio 28, Bamberg 31, Panathinaikos “samo” 19, a Cedevita čak 46 razlike. Nakon što ih je CSKA “zaledio” na -42, više ni sami nisu znali što je razlog. Psihološki bunar ili jednostavno nedostatak kvalitete?

- Bit će da je i jedno i drugo - dodao je Mula. Nije zaslužio ovo u sutonu nedvojbeno velike karijere. No ovosezonski Zagreb zaista izgleda katastrofalno. Momčad je jako loše posložena, previše je sličnih igrača, a stranci dovedeni kao pojačanja ispali su tragikomični. Trener Androić? Nitko ne vjeruje da bi netko drugi nešto mogao promijeniti.

Baš u isto vrijeme, od 20.45 sati, Dinamo se sramotio u Amsterdamu, a 15 minuta prije vaterpolisti Mladosti u Genovi su krenuli u poraz od moćnog Pro Recca. Njihova -4 nisu sramota, ali ni uspjeh koji bi barem malo obradovao zagrebačke ljubitelje sporta.

Dario Šarić se okušao protiv Kiriljenka

Jedino dobro u cijeloj priči je to što talentirani klinci dobivaju priliku u najjačoj konkurenciji. Šarić je za Zagreb igrao 19 minuta protiv CSKA, Kovačić cijeli susret protiv Ajaxa.

Mladost izgubila četiri razlike i presretna napustila Italiju

Jest, Pro Recco je danas vrhunac svjetskog vaterpola, ali Mladost je ipak najtrofejniji europski klub. Nažalost, u Italiju su otputovali ne da bi pobijedili nego što manje izgubili. “Velika” Mladost poražena je 13-9, a umjesto tuge zbog poraza vratila se kući pjevajući.

Nizozemci su ih ‘masakrirali’, Dinamo je dobro i prošao

Poigravali su se igrači Ajaxa s dinamovcima cijelu utakmicu. Zabijali su, dodavali petom, radili što su htjeli. Kelava je imao nekoliko dobrih obrana i spasio je “modre” od još većeg potopa. Barem je nadareni Mateo Kovačić odigrao još jednu utakmicu i sakupljao iskustvo. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'