Obavijesti

Sport

Komentari 53

Hodžićevo proljeće: Zabio Istri dva komada u pobjedi Dinama!

Hodžićevo proljeće: Zabio Istri dva komada u pobjedi Dinama!
6

'KILLER' HODŽIĆ Modri je napadač zabio svoj deseti gol u sezoni, osmi ovog proljeća. Elegantno pogađajući mrežu Istre pomogao je svom klubu u utrci za Rijekom. Zapaženu utakmicu imao je i Sammir...

VIDEO

Dinamo nastavlja potjeru za Rijekom i poslije gostovanja na Drosini protiv Istre 1961 te pobjede 0-3, Ivajlo Petev ima razloga za zadovoljstvo.

Soudani je fatalan za Istru

Prevođeni raspucanim bh. golgeterom Arminom Hodžićem ostvarili su zacrtano, a zapažene role imali su i Sammir te Hilal Soudani. Također, bugarski stručnjak može biti zadovoljan partijom stoperskog dvojca Dino Perić - Marko Lešković koji su svih 90 minuta bili pouzdani i pravovremeni.

Istra je igrala rasterećeno, Totova momčad nije bila orijentirana isključivo na defenzivu pa su često kombinirali u polovici modrih. Ipak, Dinamo u vodstvo stiže u 18. minuti preko Soudanija. Alžirski majstor zabio je lijep gol nakon što je dobio loptu u prostor. Oslobodio se čuvara na fin način i zatim elegantno prebacio golmana.

Ivušić je samo mogao gledati taj udarac. Već minutu kasnije, Ante Ćorić je imao šansu za 0-2, šutirao je glavom, pored gola!

Soudaniju je ovo bio sedmi gol Istri otkako igra za Dinamo, a ujedno i 11. ove sezone u HNL-u. I dalje zaostaje gol za vodećim Makedoncem Muzaferom Ejupijem iz Osijeka koji je na čelu ljestvice strijelaca.

Na poluvremenu Dinamo je imao samo jedan udarac u okvir što je bilo dovoljno za vodstvo, dok je Istra ostala na nuli.

U 51. minuti najbolja šansa domaćih. Uz jedne dobre akcije stigla je lopta na volej Šimi Gržanu koji je tukao preko gola.

Sammir i Hodžić riješili utakmicu

No, minutu kasnije sve je gotovo. Dinamov golgeter Armin Hodžić nastavlja seriju! Zabio je svoj devet gol ove sezone, sedmi ovog proljeća. Pola posla napravio je Sammir lijepom fintom i asistencijom, potom dodao bh. napadaču na nekih 20-ak metara koji desnom nogom poteže u desni kut gola Ivušića. Lijep i neobranjiv udarac.

Dinamo je do kraja igrao lepršavo, a za nagrada za to stigla je u posljednjim minutama. Zabio je, a tko drugi, nego Armin Hodžić. Mitrevski ga nije mogao pratiti u trku, a Armin je lijepim lobom prevario Ivušića te stigao do svog drugog gola na utakmici.

Domaći golman nije mogao ništa kod sva tri gola jer su sva tri udarca bila tehnički savršena. Očito se na pripremama itekako radili na realizaciji jer Dinamo je iz četiri udarca u okvir zabio tri lijepa gola.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza
ŠPANJOLČEVA MANTRA

VIDEO Nadalovi neobični rituali. Prije servisa napravi 7 poteza

Desno rame, nos, lijevo uho, nos, desno uho. To je samo dio praznovjernih rituala koje Rafael Nadal radi prije servisa, a pazi i na položaj bočica, koliko puta stišće energetski gel, ne dodirivanje linija...