Obavijesti

Sport

Komentari 21

Dinamo nije jak kao prije dvije godine, ali Milanu neće biti lako

Dinamo nije jak kao prije dvije godine, ali Milanu neće biti lako

Svake godine Dinamo igra dobro u Europi iako ove sezone momčad možda nije toliko jaka kao prije dvije sezone. No Milan očekuje zahtjevan meč i neće mu biti lako, rekao je Šimić

VIDEO

Utakmicu Dinama i Milana (utorak, 21 sat) u četvrtom kolu Lige prvaka u Maksimiru posebno će pratiti Dario Šimić, bivši igrač oba kluba, koji je zaposlen kao skaut "rossonera". Okršaj je najavio za Milanovu televiziju.

POGLEDAJTE VIDEO

Pokretanje videa...

Hajduk i Dinamo remizirali na Poljudu 01:41

- Skupina E Lige prvaka posebna je za mene jer u njoj igraju dva moja bivša kluba, a u trećem, Salzburgu, igra moj sin. Baš nevjerojatno. Igranje Lige prvaka najljepša je stvar za svakog igrača, kad čuješ himnu prisjetiš se mladosti kad smo gledali utakmice na televiziji - rekao je Šimić.

Zagreb: Dolazak poznatih uzvanika na utakmicu Lige nacija Hrvatska - Španjolska

Utakmice elitnoga natjecanja značile su mu jako puno od malih nogu.

- To je posebno natjecanje s posebnom atmosferom, kao i za Božić, recimo. Igrao sam ga s Dinamom, a kasnije i s Milanom s kojim sam imao veliki privilegij osvojiti Ligu prvaka, i to dvaput. Zanimljivo, oba puta natjecanje smo započeli iz kvalifikacija - dodao je.

POGLEDAJTE VIDEO: Zadnji trening Milana prije Zagreba

Što može Dinamo?

- Svake godine igra dobro u Europi iako ove sezone momčad možda nije toliko jaka kao prije dvije sezone. No Milan očekuje zahtjevan meč i neće mu biti lako. Morat će pružiti jako dobru partiju kako bi pobijedio - smatra Šimić.

Zagrijavanje nogometaša uo?i po?etka utakmice UEFA Lige prvaka izme?u Milana i Dinama

Sin Roko navijački je slično obojen.

- Moj je sin navijač Milana, navija za taj klub od malena, a sad igra za Salzburg. Kad je vidio ždrijeb i kad bi mogao zaigrati protiv Milana, bio je oduševljen.

Tehnički direktor Milana Šimićev je bivši suigrač Paolo Maldini.

- On je velik čovjek, bio je i velik igrač. Imao sam privilegij raditi s njime u Milanu. Iznimno voli klub. Kad je preuzeo sportsku politiku kluba, mnogi su bili skeptični da će Milan biti ovako jak. Svi igrači koji su došli u Milan napredovali su, to je dokaz da se dobro radi i da je klub na pravom putu. Milan može ostvariti rezultat u Europi - zaključio je Šimić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.