Obavijesti

Sport

Komentari 74

Dinamo ostaje bez napadača: Gavranović odlazi za 2,5 mil €!

Dinamo ostaje bez napadača: Gavranović odlazi za 2,5 mil  €!

Mario Gavranović bi već danas trebao otputovati u Tursku te potpisati ugovor s Kayserisporom, bivšim klubom Roberta Prosinečkog. Znakovito, švicarski napadač je jučerašnji susret u Varšavi odgledao s klupe

VIDEO

Prije godinu dana Mario Gavranović (31) oprostio se od suigrača i osoblja kluba, Dinamo mu nije ponudio novi ugovor pa je teška srca spakirao kofer i kao slobodan igrač otišao u Švicarsku na odmor.

Pokretanje videa...

Dinamo VIDEO

No, samo nekoliko dana kasnije, iznenađujuća vijest iz Maksimirske 128. Gavranović se vratio i produljio ugovor na tri godine. Ta vijest je mnoge iznenadila jer je Dinamo tih dana otpisao švicarskog napadača, štoviše, nije niti nastupao u posljednjih nekoliko utakmica. No, postao je bitna figura u momčadi. Prošla sezona bila mu je najbolja u dresu hrvatskog prvaka, zabio je 17 golova u 28 utakmica.

Dinamo i Slaven Belupo sastali se u 1. kolu HT Prve lige

Tim nastupima Gavro je sam sebi podignuo cijenu, interes inozemnih klubova bio je velik, pogotovo nakon onog gola Francuskoj na Europskom prvenstvu. Znao je da će u Dinamu biti tek opcija broj dva iza Brune Petkovića pa je došlo vrijeme za rastanak, ovaj put stopostotni.

Mario Gavranović bi već danas trebao otputovati u Tursku te potpisati ugovor s Kayserisporom, bivšim klubom Roberta Prosinečkog. Znakovito, švicarski napadač je jučerašnji susret u Varšavi odgledao s klupe, kao i onaj prije tjedan dana u Maksimiru, a dok su njegovi suigrači s aerodroma otišli s klupskim autobusom, po njega je došao automobil. Dinamo bi ta Gavranovića trebao dobiti 2,5 milijuna eura, što je odlična svota za igrača koji je prije samo godinu dana bio slobodan. Sve je praktički dogovoreno, preostao je samo potpis ugovora. No, Krznar nije htio to potvrditi.

- Sve je moguće. Pregovaramo s jednim turskim klubom, ali ništa još nije sigurno. 

Dinamo i Rijeka sastali se u 3. kolu HT Prve lige

Gavranović tako napušta 'modre nakon četiri godine, četiri naslova prvaka i dva Kupa, a u 132 utakmice zabio je 48 golova i asistirao 20 puta. Bio je važan igrač Dinama prethodnih godina, no ove sezone je imao malu minutažu. Bruno Petković je broj jedan i bilo mu je jasno kako će morati skupljati mrvice s klupe. Odigrao je tek pet utakmica i rastanak je bio neminovan.

Dinamo i Rijeka sastali se u 3. kolu HT Prve lige

Njegov odlazak znači kako je hrvatski prvak na poziciji napadača ostao na Bruni Petkoviću i Duji Čopu, jedine na koje Krznar ozbiljno računa. Tu su i Komnen Andrić i Sandro Kulenović koji nisu u ozbiljnijim planovima trenera Dinama i radi se na njihovim posudbama, a doznali smo kako bi 'modri' s posudbe iz Šibenika mogli vratiti Denija Jurića kojeg su kupili na početku sezone. 

Uz to, razmišlja se o kupovini još jednog igrača, no konkrentnije poteze zagrebački klub će povući nakon što odradi susrete sa Šerifom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 74
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja