Obavijesti

Sport

Komentari 148

Dinamo s Kopićem dočekuje Hajduk: Evo gdje gledati derbi

Dinamo s Kopićem dočekuje Hajduk: Evo gdje gledati derbi

Željko Kopić preuzeo je Dinamo nakon ostavke Damira Krznara, a vječni derbi Dinama i Hajduka igra se na Maksimiru s početkom u 17.30. Utakmicu možete pratiti na TV kanalu Arena Sport 3

VIDEO

Dinamo u 18. kolu Prve HNL igra derbi s Hajdukom, a klupu 'modrih' predvodit će Željko Kopić koji je zamijenio Damira Krznara. Kopić će prvu utakmicu odraditi upravo protiv bivšeg kluba koji je vodio od studenog 2017. pa do rujna 2018. godine pa je itekako upoznat s mentalitetom kluba. 

POGLEDAJTE VIDEO: Krznar podnio ostavku u Dinamu

Pokretanje videa...

Krznar podnio ostavku u Dinamu VIDEO

- Prva pa derbi, sigurno veliki izazov za mene kao trenera, ali za igrače i klub. Zadovoljan sam kako su dečki reagirali, kvalitetno smo trenirali, napravili dobru pripremu i puni pozitivne energije iščekujemo utakmicu - rekao je Kopić prije debija na klupi Dinama. 

'Modri' su ispali u četvrtfinalu Kupa od Rijeke (3-1), a koeficijent na Dinamo iz dana u dan raste. Uoči Krznarove ostavke, kladionice su u ponudi imale 1,75 koeficijent na pobjedu zagrebačkog kluba dok je na Hajduk isti iznosio 4,30. Na pobjedu Dinama koeficijent sada iznosi 2, a na Hajduk 4. 

Zagreb: Željko Kopić predstavljen kao privremeni trener GNK Dinamo nakon odlaska Damira Krznara

Kopić će biti šesti Dinamov trener koji će u HNL-u debitirati u najvećem derbiju, a samo je jedan u tom debiju pobijedio. Bio je to Nenad Gračan u rujnu 2004. kad je u Maksimiru bilo 3-0.

- Stanje u ekipi je jako dobro, svi su trenirali, a imamo jednu ili dvije nedoumice do utakmice. Svi koji istrče, ako prvih 11 tako i oni na klupi, bit će maksimalno motivirani i htjeti igrati nogomet kako bi došli do sva tri boda. Bitno mi je da svi koji istrče daju maksimum i što se tiče energije i što se tiče koncentracije pa da budemo na najvišem mogućem nivou- govori Kopić koji se osvrnuo na derbi:

- Najbitnije je da je momčad svjesna situacije u kojoj se nalazimo, moramo zajednički naći put prema kvalitetnijim igrama, prema realizaciji prilika u kojima se nalazimo te se rezultatski dići na razinu gdje moramo biti. Cilj Dinama je uvijek pobjeda, tako pripremamo utakmicu, a svaka ima svoje specifičnosti. Na nama je da se što kvalitetnije pripremimo i da napravimo sve što je u našoj moći za pobjedu.

Zagreb: Bad Blue Boysi podržali igrače Dinama uoči sutrašnje utakmice Hajduka

Glavni arbitar susreta je Zdenko Lovrić iz Đakova, pomagat će mu Goran Pataki i Marjan Tomas, a četvrti sudac je Igor Pajač. 
Dinamo je trenutačno treći s 31 bodom, a Hajduk za 'modrima' zaostaje samo jedan bod. Na vrhu prvenstvene ljestvice nalazi se Rijeka s 36 bodova, a Osijek je drugi s 35. 

Prijenos utakmice možete pratiti na TV kanalu Arena Sport 3 od 17.30. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 148
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka