Obavijesti

Sport

Komentari 23

Za kraj priprema spektakularan Kadziorov gol 'škaricama'...

Za kraj priprema spektakularan Kadziorov gol 'škaricama'...
3

Dinamo je ove zime odigrao pet pripremnih dvoboja, na kraju upisao četiri pobjede (ZTE, Slovacko, Orijent i Koper) i jedan remi (Lokomotiva). Najbolji strijelac priprema je Mario Gavranović s tri gola...

VIDEO

Dinamo je u posljednjoj prijateljskoj utakmici na 13-dnevnim pripremama u Rovinju svladao slovenskog drugoligaša Koper 4-0. Strijelci u četvrtoj pripremnoj pobjedi 'modrih' bili su Petković (11m), Kadzior, Gojak i Moro. Nenad Bjelica ovoga je puta minutažu dao igračima koji nisu sudjelovali u subotnjoj pobjedi (2-0) nad Orijentom, tek su tijekom dvoboja s klupe ušli Andrić i Mišković.

Pokretanje videa...

02:35

Zagrepčani su bili bolji u prvom dijelu, diktirali ritam i dominirali posjedom lopte, a najveću prigodu sredinom prvog poluvremena propustio je Kadzior. Bruno Petković je 'izvrtio' slovensku obranu, idealno proigrao poljskog nogometaša koji izlazi sam na suparničkog vratara, ali ovaj lijepom reakcijom brani njegov pokušaj. Ipak, 'modri' su u 45. minuti stigli do vodstva. Leovac je ubacio s lijeve strane, Mišić igrao rukom, a sudac pokazao na bijelu točku. Siguran realizator najstrože kazne bio je Petković.

Rovinj: Nogometna utakmica u sklopu priprema, GNK Dinamo - Koper

Početak drugoga dijela donio je novi gol Dinama, za potez dana pobrinuo se Kadzior. Gojak je ubacio slijeva, domaći vratar 'boksao' loptu, ali samo do Kadziora koji 'škaricama' pogađa za 2-0.

Dinamo je nastavio prijetiti, a Zagrepčani su do trećeg gola pogotka stigli u 66. minuti. Stojanović se okomito probio po desnoj strani, ubacio prizmeno prema prvoj vratnici, a tamo Gojak zakucao loptu u mrežu.

Bilo je samo pitanje koliko će vodeći slovenski drugoligaš primit golova do kraja, četvrti su igrači Nenada Bjelice postigli u 79. minuti. Kadzior je izveo korner s desne strane, najviši u skoku bio je Moro koji je glavom postigao svoj prvi gol na ovim pripremama. Zanimljiv pokušaj u završnici susreta imao je Janneh koji je s 30-ak metara pokušao iznenaditi Livakovića, lopta je odsjela na gredi.

Rovinj: Nogometna utakmica u sklopu priprema, GNK Dinamo - Koper

Strijelci: 1-0 - Petković (45-11m), 2-0 - Kadzior (49), 3-0 - Gojak (66), 4-0 - Moro (79).
Dinamo (4-1-4-1): Livaković - Stojanović, Theophile, Perić, Leovac - Moro - Kadzior, Gojak, Ivanušec, Oršić (od 77. Mišković) - Petković (od 46. Andrić).
Koper (4-2-3-1): Nenezić - Mišić, Žužek, Hadžić, Jozinović - Jelić Balta, Perić - Baša, Galešić, Čirjak - Džermanović (još su igrali: Žarkov, Čavalić, Badžim, Cerovec, Zyba, Vranješ, Gusenek, Šolaja, Verič, Meštrić, Janneh).


Pripremne utakmice:
Dinamo - ZTE 2-0 (Gavranović, Kadzior) 
Dinamo - Lokomotiva 1-1 (Šutalo)
Dinamo - Slovacko 2-1 (Leovac, Majer)
Dinamo - Orijent 2-0 (Gavranović 2)
Dinamo - Koper 4-0 (Petković, Kadzior, Gojak, Moro)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića