Obavijesti

Sport

Komentari 18

Dinamo slavio u Puli, a ostali prosvjedovali i odbijali igrati

Dinamo slavio u Puli, a ostali prosvjedovali i odbijali igrati
16

Dinamo je pobjedio Istru s 2-0 golovima Beqiraja i Krstanovića. No 13. kolo HNL-a obilježilo je protest igrača Šibenika i Karlovca koji su sjeli na travnjak i odbili igrati

VIDEO

U 13. kolu HNL-a Dinamo je na gostovanju u Puli uzeo sva tri boda. Iako su se na početku susreta protiv Istre 'modri' mučili momčad Krune Jurčića ipak je slavili s 2-0

Dinamo je odmah odlučno krenuo u susret, želeći opovrgnuti priče o krizi u 'modroj' svlačionici, ali napadači Dinama već u prvim minutama susreta pokazali su se nepreciznima.

Prilike je pokušavala stvoriti i Istra, ali na golu gostiju ispriječio im se Kelava.

Dinamo je nastojao doći do gola za vodstvo, ali Krstanović i Beqiraj u nekoliko šansi i nisu stvorili previše problema pred obranom Istrana.

Vratari su u prvom poluvremenu spašavali svoje momčadi, Kelava s jedne i Mance s druge strane. No, obrana domaćina je ipak na isteku 45. minute popustila i Fatos Beqiraj postigao je gol s kojim je Dinamo mirnije dočekao nastavak susreta. Korner Sammira produžio je do glave Beqiraja Joe Šimunić i crnogorski je reprezentativac lako pospremio loptu u mrežu.

Dinamo je u nastavku ipak bio opasniji i dok je Istra čekala svoju priliku za kontru postigao drugi gol i to preko Krstanovića u 73. minuti. Lijepa akcija opet je bila zasluga raspoloženog Sammira koji je pronašao 'modrog' napadača samog pred vratarom. Krstanović je 'zaobišao' Mancea i donio Dinamu pred kraj susreta mirnih 2-0 na stadionu Aldo Drosina.

Osim pobjede 'modrih' 13. je kolo HNL-a obilježio 'tihi protest' igrača Šibenika i Karlovca. Iako su domaćini na kraju slavili s 4-1 na početku susreta dvije su momčadi 'bile na istoj strani'. Naime, igrači su, zbog neisplaćenih plaća nakon početnog zvižduka suca samo sjeli na travnjak i punu minutu odbijali zaigrati kako bi svima dali do znanja koliko je njihova situacija teška. Nakon što su izrazili svoje negodovanje na posve miran način igrači su nastavili susret, a sudac Mario Strahonja odlučio je ne kazniti niti jednog igrača zbog 'neobičnog' početka susreta.

HNL 13.kolo:

Rijeka - Cibalia 1-1

Istra 1961 - Dinamo 0-2

Šibenik - Karlovac 4-1

Varaždin - Lučko 0-2

Zadar - Slaven Belupo 1-3

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica