Obavijesti

Sport

Komentari 1

Dinamo spreman za Spurse: I Kadzior otišao prema Londonu!

Dinamo spreman za Spurse: I Kadzior otišao prema Londonu!

U prvom dijelu sezone za nas su u ovom natjecanju igrali Menalo, Knežević, pa čak i Moro, a oni su nam bili - kapitalci. Ipak, vjerujemo da i bez njih možemo korak dalje, kaže Jovićević

VIDEO

Tottenham je vrhunska momčad, a prijeti nam i Vincent Janssen, napadač kojeg su platili 22 milijuna eura, kaže Igor Jovićević trener druge momčadi Dinama koju u utorak očekuje četvrtfinale Premier League International Cupa protiv Tottenhama.

Mlade nade Dinama prošlog su se tjedna plasirale u osminu finala juniorske Lige prvaka, a sada su pred nogometašima Igora Jovićevića novi zadaci u drugom natjecanju.

- Dobro smo se odmorili od utakmice juniorske Lige prvaka s Lokomotiv Moskvom, spremni smo za nove izazove. A Tottenham je za sve nas jako velik izazov. Oni su moćni, atraktivni, brzi i imaju odličnu tranziciju, ali mi se nikoga ne bojimo.

Igrački kadar Dinama bit će i nešto drugačiji u odnosu na juniorsku Ligu prvaka...

- U odnosu na utakmicu protiv Lokomotiv Moskve s nama u Londonu neće biti Hrvoj, Antovski i Gvardiol, dok će s nama u Londonu biti neki novi obrambeni igrači, pojedinci poput Čalušića, Čuića ili Barišića, koji su već iznijeli dosadašnji dio ovog natjecanja.

Dinamo je ipak slabiji nego u prvom dijelu sezone, tu ste na raspolaganju imali Luku Menala, Bojana Kneževića, pa u nekim utakmicama čak i oporavljenika Nikolu Moru...

- To su bili kapitalci, baš igrači prevage. I da, realno gledajući, bez njih smo ipak slabija momčad. Svi oni su dali veliki doprinos u našim uspjesima, puno su nam značili na terenu, ali i izvan njega. Iznimno smo im zahvalni na njihovoj pomoći, ali isto tako vjerujemo kako ova momčad ima dovoljno želje, znanja, htijenja i karaktera za pozitivan rezultat.

Prva zvijezda Tottenhamove U-23 momčadi u ovom natjecanju je Vincent Janssen.

- A što reći o njemu, pa čovjek je došao u Tottenham za 22 milijuna eura. Riječ je o igraču koji je zabijao za AZ Alkmaar, Fenerbahče, pa i u dresu Tottenhama, sigurno da na ovakvoj razini natjecanja ekstra klasa. Ima i dosta nastupa za nizozemsku reprezentaciju, naši će mladići u duelu s takvim napadačem puno naučiti.

Trener Dinama je nastavio...

- Ne znam hoće li zaigrati protiv nas, u prvom dijelu sezone puno je igrao za U23 momčad Tottenhama, ali je nakon ozljede Harryja Kanea puno češće u kadru prve momčadi. A sada se i Kane vratio, pa nas neće iznenaditi ako se protiv nas još jednom nađe u sastavu mlade momčadi.

Igor Jovićević je od trenera prve momčadi Nenada Bjelice ipak dobio jedno veliko pojačanje...

- Da, u suradnji s Nenadom Bjelicom dogovoreno je kako s nama u London ide Damien Kadzior. On se tek vraća od ozljede, pa mu je potrebna određena minutaža, tako da će nas pojačati u dvoboju protiv Tottenhama - završio je Jovićević.

Ostali parovi četvrtfinala: Man. United - Reading, Southampton - Villarreal, Leicester - Bayern.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'