Obavijesti

Sport

Komentari 48

Dinamo u Atleticu kupuje golmana? Žele Ivu Grbića!

Dinamo u Atleticu kupuje golmana? Žele Ivu Grbića!

Grbić je povremeni reprezentativac i veliki golmanski potencijal. Želi braniti i vratiti se u 'vatrene', a 'modri' traže provjereno i dugoročno rješenje na golu

VIDEO

Ivan Nevistić je prije dvije godine došao u Dinamo za tri milijuna eura iz Rijeke kao čovjek koji će jednog dana zamijeniti Dominika Livakovića koji je bio pred transferom. No, nitko nije očekivao da će Livaković ostati još dvije godine, a da će Nevistić grijati klupu. 'Vatrena' jedinica otišla je ovog ljeta i tako se konačno otvorila pozicija ispred gola za Nevistića, no duga pauza učinila je svoje. 

Pokretanje videa...

Sažetak utakmice 15. kola Hrvatske Super Sport lige između Rijeke i Dinama (2:2) 01:55

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Dinamo je tonuo na početku sezone, a s njima i on. Izgubio je na samopouzdanju, djelovao sve nesigurnije pa je Sergej Jakirović prelomio uoči susreta s Lokomotivom i na gol stavio veterana Danijela Zagorca. Unio je iskustvo i mirnoću u zadnje redove, istaknuo se s nekoliko obrana, ali svima u klubu je jasno da on nije dugoročno rješenje pa već sada češljaju tržištu u potrazi za prvim golmanom.

Rijeka: Zagrijavanje igrača uoči utakmice između Rijeke i Dinama

Kapetan Rijeke Nediljko Labrović bio je želja Sergeja Jakirovića, no to je u ovome trenutku teško ostvarivo zbog narušenih odnosa između ova dva kluba pa su se okrenuli još jednom provjerenom rješenju. Kako piše Germanijak, hrvatski prvak zagrizao je za povremenog hrvatskog reprezentativca Ivu Grbića (28)!

Split: MAXtv 1. HNL, 30. kolo, HNK Hajduk - NK Istra 1961

Bivši golman Hajduka je prije tri godine iz Lokomotive otišao u Atletico Madrid za četiri milijuna eura. Jednu sezonu proveo je na posudbi u Lilleu, a izuzev toga, većinu toga je presjedio na klupi. Došao je kao drugi golman i zamjena za Jana Oblaka. Prošle sezone odigrao je 12 utakmica, u ovoj nije skupio još ni minutu. Bilo mu je jasno da će teško do minutaže pored ponajboljeg golmana na svijetu pa je učio od njega, ali pitanje je koliko ima smisla gledati svaku utakmicu s klupe dok najbolje godine prolaze.

LaLiga - Athletic Bilbao v Atletico Madrid

I u toj priči se pojavio Dinamo. Grbić je povremeni reprezentativac i veliki golmanski potencijal. Želi braniti i vratiti se u 'vatrene', a 'modri' traže dugoročno traže provjereno i dugoročno rješenje na golu. To bi u Grbiću mogli i dobiti.

Ugovor mu istječe sljedećeg ljeta, no hrvatski prvak se nada da bi ga mogao ugrabiti već na zimu. Odšteta u tom slučaju i nije problem, ali je velika plaća koju Grbić ima u Atleticu. Prvi kontakti su uspostavljeni, ali je realizacija transfera još daleko. 

POGLEDAJTE VIDEO: OLIVERA ĆIRKOVIĆ POSLALA PORUKU PRITVORENIM BBB NAVIJAČIMA

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 48
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna