Obavijesti

Sport

Komentari 46

Dinamo u ofenzivi: Na kraju prijelaznog roka stižu Brazilac iz Bundeslige i 'odbjegli sin'?

Dinamo u ofenzivi: Na kraju prijelaznog roka stižu Brazilac iz Bundeslige i 'odbjegli sin'?

Nakon što su mjesecima bili poprilično mirni oko kupovine pojačanja unatoč odlascima trojice kapitalaca, u Maksimiru žele još ojačati momčad barem za HNL kad je već prošao rok prijave za Europu

VIDEO

Nogometaš Augsburga Iago Borduchi (26) blizu je dolaska u Dinamo, pišu Sportske novosti. Radi se o Brazilcu, lijevom beku koji može igrati i u veznom redu, a Transfermarkt ga procjenjuje na pet i pol milijuna eura.

Klubovi su se već dogovorili oko detalja transfera i odštete, no igrač još nije dao definitivno zeleno svjetlo. Vremena nema puno jer prijelazni rok u HNL-u istječe u petak u ponoć.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci slave pobjedu u Osijeku

Pokretanje videa...

dinamo slavlje nakon pobjede 00:41

U Maksimiru su spavali po pitanju dolazaka gotovo cijelo ljeto, stigli su Maxime Bernauer i Takuro Kaneko koji se nisu pokazali pojačanjima za prvu momčad ili su, kao Bogdan Mihajličenko, dobivali minutažu na kapaljku.

A onda su u samo dva tjedna od promjene trenera i dolaska Sergeja Jakirovića stigli Luka Stojković i Lukas Kačavenda pa obojica otišli na operaciju, Gabriel Vidović još nije zaigrao, Tibor Halilović stigao je kao slobodan igrač, Joaquin Sosa zaoštriti konkurenciju na lijevom beku. Gdje Jakirović želi još jednog igrača iako neće imati pravo nastupa u Europi. Tamo će moći zaigrati Sandro Kulenović, povratnik s dvotjedne posudbe u Lokomotivi.

Igrao s brazilskim zvijezdama u reprezentaciji

Iago je prošle sezone nastupio 22 puta za prvu momčad i dvaput asistirao, u Augsburg je stigao 2019. iz Internacionala, a nakon ljetnih priprema nije bio u zapisniku za prve četiri službene utakmice. Prošao je mlađe uzraste brazilske reprezentacije U-20 i U-23, igrao s Ederom Militaom, Lucasom Paquetom i Alanom.

'Odbjegli sin' vraća se nakon devet godina?

Nije to jedini igrač koji bi mogao potpisati u završnici prijelaznog roka na Maksimiru. Zavrtjela se priča oko povratka Frana Brodića (26) koji je još sa 17 godina svojevoljno napustio Maksimir i otišao u Club Brugge, ali karijera mu je stagnirala. Kako doznajemo, transfer je pred realizacijom.

Varaždin i Slaven Belupo sastali se u 2. kolu SuperSport HNL-a

Početkom ove sezone zabljesnuo je u Varaždinu sa šest golova i asistencijom u šest utakmica. Varaždin još čeka ponudu za njega, a "modri" su navodno zainteresirani za njega i razmatraju opciju da ga pošalju na posudbu u Lokomotivu. Pitanje je što će na sve reći sam igrač kojemu su ranije ovo ljeto propali neki inozemni transferi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige