Obavijesti

Sport

Komentari 93

Sammir zabio i poručio Petevu: Pa mi bi trebali manje trčati...

Sammir zabio i poručio Petevu: Pa mi bi trebali manje trčati...
5

Sve je bilo dobro, ali moram reći da nisam još skroz spreman. Treba mi još nekih 15-20 dana i mislim da ću onda biti potpuno spreman. Važno je a manje trčimo, a da više imamo loptu u nogama, rekao je Sammir

VIDEO

Nogometaši Dinama upisali su još jednu pobjedu na pripremama u Turskoj, modri su danas bili bolji (4:1) od Sileksa, petoplasirane momčad makedonske lige. Dinamo je do pobjede stigao pogocima Ćorića, Hodžića, Olma i Sammira koji je tako zabio u prvom nastupu po povratku u Dinamo. Sammir je odigrao drugih 45 minuta, dokazao kako će za modru momčad biti veliko pojačanje.

I dok Sammir ističe da će biti spreman za 15-20 dana, Soudani iz Zagreba poručio da je trener na njega može računati već u prvoj utakmici HNL-a

Sammir je napokon zaigrao za Dinamo nakon povratka iz Kine i u 45 minuta koliko je dobio u pobjedi protiv Sileksa 4:1 uspio i zabiti.

- Sretan sam i zadovoljan zbog ove pobjede. Bila je dobra utakmica, bilo mi je lijepo igrati i odlično se osjećam ponovno u dresu Dinama. Naravno da sam posebno sretan zbog gola na kraju - rekao je Sammir pa dodao:

- Sve je bilo dobro, ali moram reći da nisam još skroz spreman. Treba mi još nekih 15-20 dana i mislim da ću onda biti potpuno spreman.

- Bitno mi je samo da ne pogriješim i mislim da svi trebamo tako igrati. Da manje trčimo, a da više imamo loptu u nogama - zaključio je Sammir.

I dok se momčad priprema u Turskoj, u Zagrebu ih čeka Soudani koji nije dobio vizu nakon povratka s Afričkog kupa nacija.

- Šteta što nisam sa svojim suigračima na pripremama, ali zbog tehničkih razloga odnosno dugotrajne procedure oko vize to nije moguće. Fizički sam spreman i sretan sam što sam ponovno u Zagrebu - rekao je Soudani čiji je Alžir ispao u skupini.

- Nismo imali sreće, iako smo jedna od najjačih reprezentacija. Ali, to je nogomet.

Osvrnuo se Soudani i na Sammira.

- Da, pričao sam s njim prije nego što je dolazio u Dinamo. Održali smo prijateljske odnose i dok je bio u Španjolskoj i Kini. Sretan sam što se vratio, dobar je nogometaš, pomoći će nam da osvojimo naslov prvaka i kad sam tek dolazio u Zagreb, prvi mi je pomogao prilikom adaptacije.

Za nešto više od tjedan dana kreće HNL.

- Smatram da je posljednja jesenska utakmica u Splitu protiv Hajduka (1:0) bila prekretnica. Ta pobjeda dala nam je veliku nadu i siguran sam da ćemo osvojiti naslov prvaka na kraju sezone. Suigrači su vrlo dobro odradili pripreme, svakodnevno se čujem s Machadom i Markom Marićem, kažu mi da je atmosfera u momčadi sjajna.

- Pred nama je Slaven Belupo, idemo po pobjedu jer znamo koliko je važno osvojiti naslov prvaka. Bit ću spreman do početka proljetnog dijela sezone.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 93
VIDEO

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'
U SUDAČKOJ NADOKNADI

Čudesan preokret Reala protiv Bayerna za finale Lige prvaka! Modrić ušao i spasio 'kraljeve'

Čudesne scene u Madridu. Bayern je do 88. imao finale Lige prvaka na Wembleyju, Tuchel je izvadio napadače Kanea, Musialu, Sanea... A džoker s klupe Joselu zabio je dva gola i preokrenuo utakmicu

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto
'MODRI' IMAJU INTERES

Modrić i Real igraju u finalu Lige prvaka i za Dinamo. Evo zašto

Rezultat Borussije Dortmund u finalu Lige prvaka utjecat će i na status hrvatskih klubova u kvalifikacijama za europska natjecanja. Modri će navijati protiv njemačkog kluba, a Rijeka za njega
Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...
SPREMA SE TRANSFER

Dinamo dobiva novog sponzora, ali proračun će održati jedino prodaja Martina Baturine...

S Petkovićem je situacija složenija. Već mu je 29 godina, klub na njemu ne može zaraditi ni približno koliko bi izgubio njegovim odlaskom. A ni Bruni se ne odlazi u egzotiku, jedino ako pokuca na vrata klub iz 'liga petice'...