Obavijesti

Sport

Komentari 162

Dinamo vraća 'odbjeglog sina': Brodić potpisuje za 'modre'!

Dinamo vraća 'odbjeglog sina': Brodić potpisuje za 'modre'!

Prošle sezone zabio je 12 golova u 34 utakmice, no ove sezone je u još boljoj formi. Utrpao je šest golova u šest utakmica i prvi je strijelac lige

VIDEO

Fran Brodić (26) je svojevremeno bio veliki talent Dinamove škole. Za prvu momčad odigrao je tek sedam utakmica, u njega su polagali velike nade u budućnost, no u rujnu 2014. godine je za 'siću' otišao u Club Brugge koji ga je ugrabio iz Dinamova dvorišta. Ipak, okolnim putem, nakon devet godina, vraća se u svoj klub.

Pokretanje videa...

hajduk-rijeka, dinamo-osijek 01:51

Kako doznajemo, nogometaš Varaždina sve je dogovorio s hrvatskim prvakom koji će za njegove usluge platiti oko 500 tisuća eura. Imao je nekoliko inozemnih ponuda, htio ga je i Osijek, no na kraju je izabrao povratak na Maksimir gdje nikada nije zaigrao za prvu momčad. No, neće odmah pojačati 'modre', već će ostati na posudbi u Varaždinu i priključiti se momčadi Sergeja Jakirovića na zimu. 

Varaždin i Dinamo susreli se u 22. kolu SuperSport Hrvatske nogometne lige

Brodiću je tek 26 godina, a njegov povratak do Dinama bio je poprilično buran. Nešto je krenulo po krivu u Belgiji pa je započeo njegov strmoglavi pad. Selio je po belgijskim klubovima, pokušao revitalizirati se u talijanskim drugoligašima, ali nije išlo.

Vraća se u Dinamo nakon devet godina

Svjestan da više nema što izgubiti, prije tri godine vratio se u Hrvatsku i potpisao za drugoligaša Kustošiju. Malo po malo se vraćao nakon potraćenih godina u Belgiji, povratio je samopouzdanje i krenuli su golovi pa je u siječnju 2022. godine dobio priliku u prvoj ligi potpisavši za Goricu. Tamo njegov talent nije došao do izražaja pa je otišao u Varaždin. I u baroknom gradu započela je njegova renesansa. Konačno je pokazao onaj sjaj iz juniorskih dana kada je bio jedan od najvećih talenata Dinamove škole.

Zagreb: Memorijalni turnir Mladen Ramljak, GNK Dinamo - Aarhus GF

Prošle sezone zabio je 12 golova u 34 utakmice, no ove sezone je u još boljoj formi. Utrpao je šest golova u šest utakmica i drugi je strijelac lige. U Varaždinu se preporodio, igra najbolji nogomet u karijeri i 'modri' nisu htjeli propustiti priliku vratiti ga u svoje dvorište. 

Brodić je treće Dinamovo pojačanje u posljednja dva dana nakon što je klub angažirao Joaquina Sosu i Tibora Halilovića, no ne bi trebao biti i posljednje. Marljivo se radi na povratku Arijana Ademija koji ne bi mogao zaigrati u Konferencijskoj ligi jer je rok za prijavu igrača prošao, no ni tu mu ne smeta.

Slaven Belupo i Varaždin sastali se u 10. kolu SuperSport HNL-a

Želi se vratiti u plavi dom, no njegovi kineski poslodavci maksimalno otežu u pregovorima i žele izvući što više novca. Dinamo želi pod svaku cijenu vratiti svog kapetana, nije bitan ni novac, no teško je dogovoriti se s nekim tko i po nekoliko sati ne odgovara na ponude. Kako god, morat će čelnici hrvatskog prvaka požuriti jer prijelazni rok zatvara se u petak u ponoć.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta