Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

'Dinamofonija': Ovako Dinamov hit zvuči kad zasviraju violine

Dok navijači kojima plava krv teče u venama čekaju prvi nastup Dinama na proljeće u Europi nakon 49 godina, Zagrebački solisti i prva violina Berlinske filharmonije obradili su hit 'Za dobra stara vremena'

Foto: Dinamo to smo mi
2 komentara

Zagreb je dočekao Dinamovo proljeće nakon 49 godina. Utakmica protiv Plzena je u četvrtak, uzvrat je 21. veljače na, kako stvari stoje, krcatom Maksimiru.

Dok navijači kojima plava krv teče u venama čekaju europroljeće, posebnom ugođaju pridružili su se Zagrebački solisti i Alejandro Carreno, prva violina Berlinske filharmonije i član Simfonijskog orkestra Simon Bolivar iz Venezuele, jednog od najcjenjenijih južnoameričkih ansambla. 

POGLEDAJTE VIDEO

Obradili su zajedno jednu od najpoznatijih Dinamovih pjesama koje su generacije navijača pjevale i pjesma koja se prenosi s koljena na koljena.

Zasvirali su "Za ona stara vremena" od Novih fosila i oduševili sve.

- Zagrebački solisti i ja želimo Dinamu uspješan nastup na proljeće u Europi. Sretno, Dinamo - rekao je Alejandro Carreno, a pridružili su mu se i Zagrebački solisti.

Video je objavila udruga 'Dinamo to smo mi'.

Ulaznice za uzvratnu utakmicu su skoro pa rasprodane, a kako bi dočarali Dinamov veliki uspjeh, iz udruge su organizirali niz akcija.

Izložbu 'Dinamovo proljeće' gdje se prikazuju slike i ostavština s Dinamovih europskih utakmica, posjetili su trener i svi igrači Dinama, kao i mnogi građani Zagreba. 

Foto: Dinamo to smo mi

Na kraju posjete igrači su se upisali i u knjigu dojmova, a za uspomenu su dobili i posebni poklon paket među kojima su i posebne edicije pive Zlatni Medvjed izrađene za ovaj projekt, te kriglu 'Dinamovo proljeće'. 

Osim izložbe udruga organizira nekoliko događaja od kojih je kulminacija veliki koncert u subotu, 23. veljače u Domu sportova na kojem nastupaju Kawasaki 3p, Tram11, Jura Stublić i Šank.

Naši partneri pišu
Message