Sport

Komentari 3

Dinamovci se zabavljaju: Hajro, Beli i Stojanović dobili po glavi

Dinamovci se zabavljaju: Hajro, Beli i Stojanović dobili po glavi

Mladi hrvatski reprezentativci (Moro, Majer i Šunjić) dobili su desetak dana odmora poslije nastupa na Europskom prvenstvu do 21 godine, no Majer će se i ranije priključiti pripremama Dinama

Dinamo se polako kompletira u Moravskim Toplicama. Zagrepčanima su se u srijedu priključili A reprezentativci (Ademi, Livaković, Gojak, Kadzior i Moharrami), još u utorak stigao je Petar Stojanović. Hrvatski prvaci danas započinju i s odigravanjem pripremnih utakmica u Sloveniji, od 18 sati Dinamo će se sučeliti poljskoj Cracoviji.

U priprema za utakmicu nije nedostajalo vremena ni za zezanciju pa su tako Bjeličini izabranici zaigrali igru brojalica u kojoj su deblji kraj izvukli Izet Hajrović. Petar Stojanović i Iyayi Atiemwen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nenad Bjelica i dalje je u potrazi za novim lijevim bekom, a prvi "pick" Dinama, reprezentativac BiH Eldar Čivić neočekivano je pristupio Ferencvarosu. Zagrepčani su već bili u potrazi za novim bočnim igračem, a u međuvremenu ostali i bez Amira Rrahmanija (završio u Veroni), pa se novi lijevi bek nazire kao prioritet u ovom prijelaznom roku.

Mladi hrvatski reprezentativci (Moro, Majer, Šunjić) vratili su se s Europskog prvenstva do 21 godine, "modrim" klincima sada slijedi odmor. Nenad Bjelica svoje je mladiće "počastio" s desetak dana odmora, no Lovro Majer (najmanje igrao u San Marinu i Italiji) će se i ranije priključiti pripremama Dinama.

Zagrepčani su do sada svakog dana dvaput dnevno trenirali u Moravskim Toplicama, a struku "modrih" veseli što za sada nema nikakvih ozljeda. I danas na dan utakmice, žestoko se treniralo u jutarnjim satima, popodne će većina igrača zaigrati protiv Cracovije, dok će dupli program treninga odraditi tek A reprezentativci koji su se u srijedu pojavili u Sloveniji. 

Najčitaniji članci