Obavijesti

Sport

Komentari 13

'Dinamovi bekovi nisu ukleti, ali nas nisu voljeli navijači...'

'Dinamovi bekovi nisu ukleti, ali nas nisu voljeli navijači...'
3

SJEĆAŠ LI SE MENE? Kristijana Polovanca cijenili su svi treneri za koje je igrao i kod svakog je bio u udarnoj postavi, ali maksimirske tribine nikad ga nisu zavoljele

VIDEO

Kristijan Polovanec, Hrvoje Čale i Danijel Pranjić... Što im je zajedničko? Svi su igrali u Dinamu, svi su igrali na “ukletoj” poziciji lijevog beka i svi su bili “miljenici” maksimirskih tribina.

- Ha, ha, ne bih rekao da je pozicija lijevog beka ukleta, ali činjenica je da Čale, Pranjić i ja nismo bili prihvaćeni od navijača, ali u Dinamu je to tako. Ili te obožavaju ili te mrze - rekao je Kristijan Polovanec, koji je u šest sezona provedenih u Dinamu odigrao 65 utakmica i zabio jedan gol, ali navijačima nije bio “liebling”.

- Igrao sam kod svih svojih trenera, ali navijači me nisu zavoljeli. Nas obrambene igrače obilježe pogreške, a ja sam imao tu nesreću da su se moje pogreške događale ispod sjeverne tribine gdje su bili Bad Blue Boysi. Nije mi bilo lako, vrijeđalo me 15.000 ljudi. Svatko ima pravo na svoje mišljenje, ali nitko mi ne može predbaciti da nisam davao sve od sebe - priznaje.

Miroslav Blažević bio mu je trener u Dinamu. Ćiro nije mogao zamisliti momčad bez njega...

- Tko je najbolji tehničar u mojoj momčadi? Niko Kranjčar, a odmah do njega Kristijan Polovanec... Uh, što taj sve zna s loptom - rekao je Miroslav Blažević 2002. godine.

Nogometnu karijeru Polovanec je završio na kraju prošle sezone u sesvetskom Radniku, u zagrebačkom predgrađu u kojem je napravio prve nogometne korake. Logično je bilo da tu napravi i prve trenerske korake. Od ljeta je trener zagrebačkog niželigaša Croatije iz Prigorja.

- Nisam trener kao Ćiro. Ne znam motivirati igrače na taj način. To ili imaš ili nemaš. Ne može se to naučiti. On je majstor... Pokušavam im pomoći svojim igračkim iskustvom - zaključio je.

  • Nekadašnji branič Dinama u ljeto je završio igračku karijeru u sesvetskom Radniku, a sad radi kao trener u niželigašu Croatiji iz Prigorja     
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...