Obavijesti

Sport

Komentari 430

Dinamo smiruje strasti, Hajduk za incident krivi Jozu Bandića

Dinamo smiruje strasti, Hajduk za incident krivi Jozu Bandića
6

Dinamovi kadeti bili su bolji od vršnjaka 4-2 na Poljudu. Nakon utakmice zapjevali su pred navijačima Hajduka. Na tu su provokaciju navijači 'bilih' preskočili ogradu

VIDEO

Policija i redari imali su pune ruke posla na kadetskom derbiju Hajduka i Dinama na pomoćnom terenu Poljuda. Dinamo je pobijedio 4-2 vršnjake iz Splita, a nakon utakmice nekoliko Hajdukovih navijača reagiralo je na potez Dinamovih igrača.

Dinamovci su nakon pobjede krenuli prema svlačionici. No prije odlaska zapjevali su na travnjaku pred malobrojnim navijačima Hajduka "Nebo se plavi...". Policija i redari morali su reagirati kako navijači ne bi napali kadete zagrebačke momčadi. Splitska policija privela je trojicu navijača i oni će biti izvedeni pred suca za prekršaje. 

Sve je "zakuhao" Dinamov trener Jozo Bandić. On je poslao igrače pred Torcidu i rekao im da pjevaju, tvrdi Hajduk

Hajdukovi navijači pjesmu Dinamovih kadeta shvatili su kao provokaciju te su ušli su na travnjak kako bi se obračunali s njima. Na sreću, policija i redari pravovremeno su reagirali i spriječili teži incident. Na derbiju je sve bilo puno policije, a uoči utakmice kadeta odigran je susret pionira u kojem je Hajduk slavio 1-0.

Dinamo se zahvalio Hajduku i osudio incident

Zagrebački Dinamo u pomirljivom tonu reagirao je nakon utakmica pionira i kadeta na Poljudu. Dinamo je na službenoj stranici objavio pismo zahvale Hajduku na gostoprimstvu te osudio incident nakon utakmice kadeta.

- Hvala našim sportskim rivalima na gostoprimstvu i načinu na koji su primili našu delegaciju na utakmicama pionira i kadea u Splitu. Također, hvala i splitskoj policiji na besprijekornoj organizaciji utakmica - piše na Dinamovoj službenoj stranici.

"Nažalost, na kraju utakmice umalo je došlo do incidenta koji osuđujemo jer smatramo kako slavlje djece nakon pobjede na nogometnom terenu ne može i ne smije biti razlog za nasilje nad njima. No sigurni smo kako to neće pokvariti ukupni dojam i lijepe uspomene koje naša delegacija nosi iz Splita", piše u dodatku Dinamove zahvale.

Hajduk: Dinamov trener rekao je kadetima da pjevaju

Na utakmicu kadeta između Hajduka i Dinama reagirao je i službeni Hajduk. Splićani optužuju Dinamovog trenera Jozu Bandića i tvrde kako je on sve "zakuhao".

Nakon utakmice koja je bila korektna s obje strane, gostujući trener Jozo Bandić poslao je kadete Dinama da zapjevaju prema navijačima. Toj odluci čudili su se iz ostatka gostujućeg stožera, kao i iz Hajdukovog stožera, piše na stranici Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 430
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union