Obavijesti

Sport

Komentari 2

Dinamu će suditi 'domaći', a Hajduku 'strani' suci

Dinamu će suditi 'domaći',  a Hajduku  'strani' suci
1

Na Poljudu će suditi Dinamov 'susjed' pa je Splitom počela kružiti priča da su 'modri' dobili 'domaćeg' suca iako su inzistirali na strancu

VIDEO

Poljudom kruži pošalica kako je Dinamo tražio strane, a dobio "domaće" suce. Hajduk je bio za domaće, a na kraju je ipak dobio "strane" suce. U zadnja dva kola "bijelima" su delegirani Zagrepčani Mlakar i Pristovnik, a Dinamu na Šubićevcu sudi Gerek, koji se kamenom može dobaciti do Markova trga.  
- Nelogično je da utakmice Hajduka s Varteksom i Rijekom sude suci iz Zagreba, a utakmicu Dinama sa Šibenikom suci iz mjesta nekoliko desetaka kilometara udaljenih od Zagreba. To je kao da nama sude suci iz Trogira ili Omiša - kaže predsjednik Hajduka Mate Peroš i dodaje:
- U najmanju ruku nije korektno i pristojno da nam u jeku utrke za prvaka svaku utakmicu delegiraju suce iz Zagreba.
Fredi Fiorentini je u analizi otišao korak dalje:
- Smiješno je da je Alen Gerek sudio Dinamu u Osijeku, a sada im opet sudi u Šibeniku. Isto tako nama u Rijeci sudi Igor Pristovnik, koji nam je sudio i u Osijeku. Stjepan Djedović bi morao hrvatskoj javnosti pojasniti prema kojim je kriterijima upravo njih odabrao.
U Hajduku su uvjereni da je sve zakuhao Dinamo.
- Dinamo je zahtjevom za stranim sucima izvršio pritisak na domaće suce, no nadam se da im to neće do kraja uspjeti. Vjerujemo u čast i poštenje hrvatskih sudaca, premda nam je čudan i nelogičan njihov odabir – zaključio je Peroš.

'DINAMO JE PRIVILEGIRAN'
Moramo se posuti pepelom i priznati da smo sami krivi za poraz od Varteksa, no moj subjektivan stav je da je Dinamo privilegiran u HNL-u jer pojedini klubovi ne igraju jednako motivirano protiv Dinama i protiv Hajduka. Neka igraju borbeno protiv nas, nemam ništa protiv, no nije u redu da ni 10% te borbenosti ne prikažu i protiv Dinama - kaže Peroš.

'RASIZAM NIJE DOBRODOŠAO NA POLJUDU'
Izjava čelnika Dinama da se nismo ogradili od rasističkih povika na Poljudu nije korektna jer smo to uradili više puta, pa tako i nakon utakmice s Varteksom. Osuđujemo one koji to čine i ne smatramo ih navijačima Hajduka, priča Peroš. 

SEZONOM ZADOVOLJNI - SLJEDEĆA JOŠ BOLJA
Napravili smo puno, a ako se i ne dogodi da osvojimo duplu krunu, što je još naš cilj, klub će u sljedeću sezonu barem ući na zdravim nogama. Sljedeća sezona je već pred vratima, počinje 15. srpnja i mi ćemo je dočekati spremni. Neće biti rasprodaje iako će neki igrači otići, no dovest ćemo i pojačanja. O Kaliniću još ne mogu reći ništa konkretno osim da smo s njim u pregovorima, kaže Peroš.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...