Obavijesti

Sport

Komentari 22

Dinamu pala vrijednost za čak 17 mil. €! HNL-u za 16 posto

Dinamu pala vrijednost za čak 17 mil. €! HNL-u za 16 posto
2

Veliki pad zabilježio je i kapetan Dinama Arijan Ademi čija je vrijednost prije bila 7 milijuna eura, a sada je pala na pet. Kapetan Hajduka Mijo Caktaš vrijedi 2,8 milijuna eura, a Antonio Čolak iz Rijeke 2,4 milijuna

VIDEO

Najpoznatija stranica s podacima o cijenama Transfermarkt je prije nekoliko dana ažurirala cijene nogometaša iz kojih je vidljiv pad od čak 9,2 milijarde eura. Nogometašima je vrijednost pala za čak 20 posto, a najžešći pad osjetio je Neymar čija vrijednost je pala za 32 milijuna eura i sada vrijedi 96 milijuna eura.

Pokretanje videa...

00:33

Transfermarkt je danas ažurirao nove cijene za HNL, a korona virus je i našoj ligi donijela pad vrijednost. Igrači hrvatskih klubova vrijede 16,3 posto manje nakon pojave korona virusa. Odnosno, ukupna vrijednost sada je 189,95 milijuna eura.

Dinamo je doživio pad od čak 17 milijuna eura te danas vrijede 79,4 milijuna eura. Bruno Petković više ne vrijedi 13,5, nego 11 milijuna eura, Dominik Livaković s 13 je pao na 10,5, a Mislav Oršić s 9,5 na 7,5 milijuna eura. Veliki pad zabilježio je i kapetan Arijan Ademi čija je vrijednost prije bila 7 milijuna eura, a sada je pala na pet. Drastični pad doživio je i Izet Hajrović koji sada vrijedi samo 1,2 milijuna eura. 

Dinamo u 4. kolu Lige prvaka ugostio Šahtar

Što se tiče Hajduka, vrijednost im je pala za četiri milijuna eura, što znači da sada vrijede 20 milijuna eura. Mijo Caktaš sada vrijedi 2,8 milijuna eura, Josip Juranović dva milijuna eura, a Jairo 1,6.

Niti Rijeka nije izgubila puno na vrijednosti. Sada vrijede 16,9 milijuna eura, a najveći pad doživio je Antonio Čolak čija vrijednost je sada 2,4 milijuna eura, a Franko Andrijašević i Alexander Gorgon su pali na 1,6 milijuna eura. 

Rijeka protiv Hajduka na Rujevici u 26. kolu Prve HNL

Što se tiče Osijeka, vrijednost kluba je pala na 17,60 milijuna eura. Mirko Marić sada vrijedi 3,2 milijuna eura, a kapetan Mile Škorić 1,4 milijuna eura.

Rijeka i Osijek sastali se u 5. kolu HT Prve lige

I prije nekoliko dana, najpoznatiji hrvatski nogometni menadžer, Marko Naletilić, otkrio nam je kako će klubovi puno rezolutnije baratati novcima i da se neće upuštati u neke velike novčane iznose.

- Zaboravite na lude transfere, nitko neće lako izvaditi novac nakon ove situacije s korona virusom. Ljetnog prijelaznog roka možda neće niti biti, a u iduća dva prijelazna roka ne očekujem da će klubovi biti rastrošni, mislim da se neko vrijeme može zaboraviti na transfere od 100-150 milijuna eura - kazao je on. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom