Sport

Komentari 7

Dinamu prijeti 'njegov' Ćuže, neće biti Ademija i Dilavera...

Dinamu prijeti 'njegov' Ćuže, neće biti Ademija i Dilavera...

Arijan Ademi i Emir Dilaver suspendirani su zbog crvenih kartona u derbiju na Poljudu. U vezi bi ponovno priliku trebalo dobiti novo pojačanje Luka Ivanušec. U vrhu napada bit će Mario Gavranović

Ivan Prelec, trener Istre 1961, radio je četiri godine u omladinskoj školi Dinama. Danas se vraća u Maksimir kao trener Istre 1961.

Dinamo dočekuje Puljane od 18 sati. Nenad Bjelica će odmoriti neke igrače za srijedu i Ligu prvaka protiv Atalante. Dani Olmo bi trebao biti na klupi, baš kao i Bruno Petković.

Mario Gavranović zabio je gol za reprezentaciju Švicarske protiv Gibraltara i dobit će priliku u vrhu napada. Još se čeka njegov prvi gol u Dinamu ove sezone.

Arijan Ademi i Emir Dilaver suspendirani su zbog crvenih kartona u derbiju na Poljudu. U vezi bi ponovno priliku trebalo dobiti novo pojačanje Luka Ivanušec. 

Istra je sedma nakon sedam odigranih kola, a dinamovcima prijeti i njihov igrač na posudbi u Puli. Mario Ćuže je nakon sedam kola sa šest golova vodeći strijelac Prve HNL. Večeras će biti u vrhu napada gostiju. Nema Dilavera, pa će ga čuvati Theophile-Catherine i vjerojatno Dino Perić.

Dinamo protiv Istre 1961 ima sedam pobjeda zaredom. Šest puta je slavio uvjerljivo i jednom 1-0. Posljednji su put igrali prije točno pet mjeseci, a Dinamo je u Puli dobio 4-0.

 

Najčitaniji članci