Obavijesti

Sport

Komentari 44

Dino Drpić potjeran jer je opsovao Zdravka Mamića!

Dino Drpić potjeran jer je opsovao Zdravka Mamića!
8

Drpić više nije član Dinama, a klub ga se odlučio riješiti zbog nediscipline i lošeg ponašanja. Sve je objasnio sportski direktor 'modrih' Zoran Mamić

VIDEO

Zbog opetovanih povreda disciplinskog pravilnika i sklonosti ekscesima Dinamo se odlučio riješiti Dina Drpića (27). Taj je kontroverzni branič od danas slobodan igrač i može tražiti novi klub. Drpić nije konkurirao za momčad na dvoranskom PH, što je pokazalo da odnosi na relaciji klub-igrač nisu ni blizu idiličnima, a konačna odluka je donesena na sastanku Upravnog odbora i stručnog stožera rano jutros.
- Zbog više puta ponavljane nediscipline i lošeg ponašanja klub ga je izbavljao iz nevolja. Godinama smo mu pomagali, štitili ga i očekivali da bude primjer mlađim igračima, no on to nije bio - rekao je Zoran Mamić, pa nastavio:
- Dinamov dres treba nositi s poštovanjem i to je poruka svim igračima da se nećemo libiti ovakvih postupaka. Dino nas više ne zanima - dodao je mlađi Mamić.
Zoki nije želio konkretno reći što je bila kap koja je prelila čašu, no jasno je kako je čelnicima Dinama dosadilo Dina izvlačiti iz neprilika.
- Ne znam što se događa u njegovoj glavi. Kod Dina ima više toga, ali jučer su se dogodile neke stvari koje su utjecale na našu odluku. On je primjer kako se ne treba odnositi prema klubu, medijima i pogriješili smo što ga nismo prije otjerali - oštar je Mamić.
Najvažnije je da Dinamo pred kraj prijelaznog roka ostaje bez standardnog obrambenog igrača koji je igrao u gotovo svim utakmicama ove sezone.
Hoće li "modri" dovesti nekoga na njegovu poziciju?
- U ovome trenutku ne razmišljamo o novom stoperu. Za to mjesto konkuriraju Lovren, Bišćan, Vrdoljak i Carlos te nema potrebe za novim igračima. Drpiću će biti omogućen rad s jednim našim trenerom, ali ne s prvom momčadi - objasnio je Zoran.
Nikome nije jasno zašto je Drpić, povremeni hrvatski reprezentativac, nizao incidente.
- Neću govoriti što je bilo u njegovu privatnom životu. Kupilo se sve već godinama, kako u njemu tako i u nama. Jučer smo odlučili da je dosta toga. To je odluka cijelog stručnog stožera - završio je sportski direktor. Ponuda za Drpića naravno nema, a o cijeni će se razgovarati tek ako se pojavi zainteresirani klub.

DRPIĆ OTJERAN JER SE USUDIO ODGOVORITI "VELIKOM ŠEFU"
Prema pouzdanim izvorima, Dino Drpić dobio je otkaz u Dinamu iz razloga što se žustro posvađao sa Zdravkom Mamićem. U ponedjeljak navečer Mamić je prozvao Drpića, navodno mu je rekao da je lijenčina, a igrač je imao toliko drskosti odgovoriti "velikom šefu". Između njihov dvojice pale su salve psovki, a Zdravko Mamić trenutačno je najboljem stoperu pokazao izlazna vrata iz kluba. Izvršni dopredsjednik Dinama i prvi operativac tako je, kad je Drpić u pitanju, mogao trpjeti svašta, ali ne i nepoštivanje vlastitog autoriteta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...
OTVORIO DUŠU

Ivanišević o raskidu s Novakom: Ne zanimaju me gotovi tenisači! A dobio sam već pet ponuda...

Sjeli smo na jednom divnom mjestu u Indian Wellsu. Lijepo smo popričali. O teških pet godina naše suradnje i o svemu što se događalo, od korone i svega, rekao je Ivanišević o prekidu suradnje s Novakom Đokovićem
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.