Obavijesti

Sport

Komentari 81

Rađa o doministrici Janici: Ima iskustvo da pokrene promjene

Rađa o doministrici Janici: Ima iskustvo da pokrene promjene
3

Janici želim sve najbolje i nadam se da će dobiti odriješene ruke u riješavanju problema u hrvatskom sportu, rekao je Dino Rađa o novoj doministrici sporta koju treba potvrditi Vlada

VIDEO

Janica Kostelić, ako ne bude iznenađenja, uskoro će postati nova doministrica sporta. Potvrdio je to Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Predrag Šustar.

Vlada bi na današnjoj sjednici trebala potvrditi Janicu na toj poziciji, a većina komentara je pozitivna. Oni negativni uglavnom se odnose na Janičino obrazovanje, odnosno završenu srednju školu. Janičim "grijeh" je što nije kupovala diplome od rođe i nije plagirala niti jedan rad pa eto, nije spremna za taj posao.

Ispada gotovo kao kao da joj nude mjesto u istraživačkom labaratoriju za nuklearnu fuziju, a ne poziciju u ministarstvu sporta u kojem je svojim uspjesima zadužila Hrvatsku i napravila više na promociji zemlje nego svi političari zajedno.

Istina, Janica ima završenu srednju školu, kao i njezin prethodnik Petar Skansi koji je bio pomoćnik Željka Jovanovića sa završenom srednjom pomorskom školom.

- Janici želim sve najbolje i nadam se da će dobiti odriješene ruke u riješavanju problema u hrvatskom sportu. Ne treba očekivati da će svi problemi nestati za pet minuta, ali mislim da Janica ima dovoljno znanja i iskustva da pokrene promjene - rekao je za HRT predsjednik stručnog savjeta u hrvatskoj košarci Dino Rađa.

- Počašćen sam i sretan što je Janica Kostelić uopće pristala da bude kandidat za tu dužnost - izjavio je miniustar Predrag Šustar dodavši kako njezini bogati kontakti otvaraju mogućnost da hrvatski sport dobije novac i iz europskih fondova i donacija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 81

VIDEO

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...
NIJE NEZADOVOLJAN HRGOM

Mavrović za 24sata: Hrgović je nakon meča morao u bolnicu. I liječnik i suci bili su Britanci...

Moguće je da Filip završi na još kojoj ovakvoj priredbi. Tim više što nije doživio nokaut, bila je dobra borba, atraktivna, rekao nam je iz Rijada Željko Mavrović, koji je uvjeren da Hrga treba dobiti novu šansu

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel  on preskočio teretanu ili što?!'
VIDEO BORBE

Stručnjaci o Hrgovićevoj borbi: 'Hrvat je lijen i nespreman, jel on preskočio teretanu ili što?!'

Zanimljivo je bilo gledati meč preko komentara stručnjaka koji su ga prenosili uživo uz ring. To su ljudi s višegodišnjim iskustvom u boksu, a Filip ih je na startu oduševio. No oduševljenje se pretvorilo u nevjericu
Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom
ANKETA: ŠTO KAŽETE?

Ovo je kraj Lige prvaka kakvu poznajemo! Nema više ždrijeba skupina, igrat će se i četvrtkom

Broj klubova povećava se na 36, svaki će igrati po osam utakmica u grupnoj fazi, ali protiv osam protivnika, sa svakim po jedanput. Dinamo jedan korak dijeli do ligaške faze