Obavijesti

Sport

Komentari 2

Direktor Reala nahvalio Luku: Luksuz je imati ga u momčadi

Direktor Reala nahvalio Luku: Luksuz je imati ga u momčadi

Real Madrid odlučio je pred igrače postaviti ponudu 'uzmi ili ostavi', no čini se da je samo Luka Modrić pristao na ponuđene uvjete za produljenje ugovora, a prema Španjolcima je sve bliže realizaciji

VIDEO

Nakon pobjede nad Alavesom (4-1), bivši španjolski nogometaš i direktor 'kraljevskog' kluba Emilio Butragueño (57) komentirao je ulogu Luke Modrića u sastavu Real Madrida.  

POGLEDAJTE VIDEO: Luka Modrić

Pokretanje videa...

Luka Modrić 01:38

- Igrači poput Modrića čine ovaj sport boljim. Pravi luksuz je imati ga u momčadi. Toliko nam je dao, toliko nam daje, a i nastavit će to raditi - rekao je direktor Reala Emilio Butragueño nakon utakmice Reala i Alavesa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zadovoljan Butragueño svjestan je Modrićevih kvaliteta, što je i potvrdio u 368 odigranih utakmica za Real Madrid.

Modrić asistirao u razbijanju Alavesa, bježe Barci 6 bodova
Modrić asistirao u razbijanju Alavesa, bježe Barci 6 bodova

Modriću ove godine ističe ugovor s 'kraljevskim' klubom, odnosno od 30. lipnja je slobodan igrač, isto kao i Lucas Vazquez i Sergio Ramos (34). 

Prema navodima španjolske Marce, još u prosincu 2020. godine odlučeno je da će klub potpisati novi ugovor s hrvatskim kapetanom, ali bi se prema njemu trebao odreći dijela primanja.

La Liga Santander - Real Madrid v Alaves

Modrić je nedavno rekao da je zadovoljan te da pregovori idu u dobrom smjeru. U klubu bi trebao ostati do ljeta 2022. godine.

Luka je, uz spomenutu dvojicu, jedini koji je odlučio pristati na produženje ugovora pod uvjetima koje je klub postavio jer mu je cilj, bez obzira na novac, ostati u klubu. 

Problemi u Realu: Kapetan Ramos je odbio novi ugovor!
Problemi u  Realu: Kapetan Ramos je odbio novi ugovor!

Ramos i Vazquez još nisu prihvatili ponudu te postoji mogućnosti i prelaska u drugi klub. Kapetan Reala nije zadovoljan s uvjetima, prvenstveno jer je tražio garantirani dvogodišnji ugovor i ne pristaje na smanjenje plaće. Ramosu je ponuđen jednogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja za maksimalno još jednu godinu.

Srećom po Ramosa, postoje mnogi klubovi koji bi ga htjeli kao primjerice francuski PSG, a ponudili su mu 15 milijuna eura godišnje i zagarantirani trogodišnji ugovor. Odlazak jednog od najboljih obrambenih igrača svijeta bio bi veliki udarac za "kraljevski klub".

La Liga Santander - Real Madrid v Barcelona
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub