Obavijesti

Sport

Komentari 8

Direktor Zagreb Indoorsa primio prijetnje smrću!

Direktor Zagreb Indoorsa primio prijetnje smrću!
1

Direktor turnira Branimir Horvat primio je prijetnje smrću zbog iznenađujućih rezultata na Indoorsu. Poručili su mu da neće doživjeti sljedeće izdanje turnira

VIDEO

Primio sam danas čudan mail! U njemu stoji na hrvatskom jeziku da "će mi ovo biti zadnji ATP turnir“. Moram priznati da sam se zabrinuo za sebe. Razmišljam da cijeli ovaj slučaj predam policiji, rekao je Branko Horvat, direktor zagrebačkog ATP turnira.
Stigao je u press centar izrazito zabrinut. Gotovo se tresao od nervoze. Nije mogao izdržati i otvorio se novinarima...
- Ovo je nevjerojatno što mi se događa. To je sve povezano s ovim iznenađujućim rezultatima na Indoorsu. Na to direktor turnira jednostavno ne može utjecati jer svakom je u interesu da mu glavne zvijezde što dalje traju u turniru. Jako sam uplašen zbog ovog. Ovo nije normalno – izjavio je Horvat, ugledni direktor Zagreb Indoorsa, ali i Zagreb Opena na Savi.
Kladionice su u Australiji zbog pobjede Antonija Veića izgubile 16 milijuna eura.
- Svjesni smo problema oko tog meča. Proslijedili smo primjedbu ITF-u, koji je već pokrenuo istragu - izjavili su u kladionici Betfair.
Meč Canasa i Veića istraživat će i bivši djelatnici Scotland Yarda, ali to nije jedini meč koji su označili kao sumnjiv. Porazi Igora Andrejeva, Ernestsa Gulbisa i Jevgenija Koroljeva, očito je,  nekom su donijele bogatstvo, ali nekom i nervozu.
- Sve je to povezano s namještanjem mečeva. Na žalost, na to ne mogu utjecati – zaključio je Horvat, koji će od četvrtka vrlo vjerojatno imati i poseban tretman osiguranja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići