Obavijesti

Sport

Komentari 10

Dirljivi Vatreni, Modrići slavili uz trofeje, Ronaldo u kupaćem

Dirljivi Vatreni, Modrići slavili uz trofeje, Ronaldo u kupaćem
1

Mnogi sportaši Novu su godinu dočekali uz svoju obitelj, hit destinacija je bio Dubai gdje je slavio i naš Ivan Perišić, a srebrni Vatreni, Borna Ćorić i Sandra Perković dirljivim su se porukama oprostili od 2018. godine

VIDEO

Sportska 2018. godina bila je nezaboravna za hrvatske sportaše, a najviše radosti, veselja i nezaboravnih trenutaka priuštili su nam naši Vatreni vrativši se sa Svjetskog prvenstva u Rusiji sa srebrom.

Naš kapetan Luka Modrić imao je individualnu godinu iz snova, osvojio s Real Madridom Ligu prvaka, a nakon nezaboravnog ljeta je pobrao sve individualne trofeje. Upravo je uz njih Luka odlučio zakoračiti u 2019. godinu. Obitelj Modrić je Novu godinu proslavila u obiteljskom domu, a u ponoć su nazdravili pjenušcem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year! ❤️😘😍🍾🥂🎉 #Family #2019 🙏🏻

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Hit destinacija kod mnogih sportaša ove je godine bio Dubai. Tamo su na Silvestrovo bili Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez koji su Staru godinu ispratili na jahti u kupaćim kostimima, ali i Ivan i Josipa Perišić, te Edin i Amra Džeko s obitelji.

Pokretanje videa...

00:15
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year!🎆❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Haaapy New Year 2019🎇

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year 🎊🎉 2019 Here we come 🙏

A post shared by Edin Dzeko (@ed_dzeko) on

Vedran Ćorluka je Novu godinu dočekao na pješčanoj plaži u Dominikanskoj Republici sa suprugom Frankom, a prije slavlja je s navijačima podijelio nekoliko neobjavljenih fotografija sa SP u Rusiji.

Sandra Perković je oproštaj od godine u kojoj je još jednom dominirala proslavila na Kubi, a Donna Vekić u Brisbaneu gdje igra na ATP turniru.

- Iza mene je godina prepuna emocija, od onih lijepih do onih manje lijepih, ali sa smiješkom izlazim iz nje. 2018. hvala ti na svemu, na svim divnim ljudima koji su ju uljepšali, na zdravlju, na sreći, veselju mojih najbližih... Ispunila si sve što sam zacrtala. Hvala svima koji su bili dio nje, nadam se da će ona što dolazi, 2019. biti bar ovoliko lijepa, uspješna i zabavna kao i ova . Volim Vas i veselim Vam se opet u 2019. - poručila je najuspješnija hrvatska sportašica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy New Year!!! 🥳📩💋👉🏻🐻❤️ #letsmakeitagoodone #2019

A post shared by Donna Vekic (@donnavekic) on

Dejan Lovren zbog gustog rasporeda u Engleskoj nije mogao na odmor pa je Novu godinu dočekao s obitelji kod kuće, a u posljednjim satima 2018. godine prisjetio se najljepših, ali i onih teških trenutaka iz godine koja je za nama.

- I nebo je zaplakalo 15.7.2018, ali sve u svemu ovu godinu ću pamtiti kao jednu od najljepših u mom životu. Usponi i padovi su sastavni dio života, bilo ih je i bit će ih, ostati na dnu ili uzdignuti se nakon toga je samo tvoj izbor, ali vjerujte mi isplati se boriti do kraja! Svima koji su uz mene bili, pružili mi ljubav i podršku - jedno veliko HVALA. Želim vam sretnu Novu Godinu - poručio je Lovren.

- Gotova je godina koju nikada neću zaboraviti. Nadam se da će i 2019. godina biti velika za sve - napisao je Ivan Rakitić uz fotografije slavlja s Hrvatskom, Barcelonom i svojom obitelji.

- Hvala ti 2018! Bila je ovo nevjerojatna godina, prepuna emocija i sreće. Hvala za uspomene koje će se pamtiti zauvijek - poručio je Andrej Kramarić.

- Sjajna je godina iza mene. Odigrao sam nekoliko velikih mečeva sa sjajnim igračima i pokušao uzeti nešto iz svakog susreta. Osvojio sam dva naslova - Halle za koji sam iskreno vjerovao da se nikada neće dogoditi i Davis Cup koji je bio poseban na mnogo načina... Hvala vam svima za ljubav i podršku - poruka je Borne Ćorića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani