Obavijesti

Sport

Komentari 19

Disciplinska komisija HNS-a je oslobodila Medića svih optužbi

Disciplinska komisija HNS-a je oslobodila Medića svih optužbi
3

Predsjednika Zagreba Dražena Medića optužio je za napad igrač Vedran Celiščak. Komisiji nisu bili dovoljni liječnički nalazi, svjedok ni izjava igrača. Vedran je u šoku

VIDEO

Predsjednik Zagreba Dražen Medić pojavio se na sjednici Disciplinske komisije HNS-a, porekao sve optužbe i oslobođen je optužbi za napad na svog igrača Vedrana Celiščaka. Na sjednici nije bilo Celiščaka koji se pravdao bolešću. No stigao je njegov otac i svjedok Ivo Lončar koji je rekao kako je tog dana čekao Vedrana na stepenicama dok je ovaj bio kod Medića.

Celiščak je optužio predsjednika Zagreba za fizički napad. Potkrijepio je to liječničkim nalazima, a nakon bolnice Vedran je morao potražiti i pomoć psihijatra. Sve se zbilo prije Božića. Celiščak je došao u ured predsjednika Zagreba Dražena Medića. Ovaj mu je ponudio dvije plaće i raskid ugovora. No Celiščak je zatražio sve na papiru. Na to je navodno Medić poludio, udario igrača i divljački ga povukao za uho. Vedranova obitelj sve je prijavila policiji. Celiščak je nakon liječničke obrade morao potražiti i pomoć psihijatra.

Iz igračeva kuta tvrdili su da je pri isplati plaća Medić namjerno izostavio Vedrana kojem duguje nekoliko plaća, a predsjednik Zagreba sve je na vrijeme isplatio svom sinu Lovru koji je također igrač Zagreba. Predsjednik Medić zanijekao je optužbe, a sve je ponovio pred Disciplinskom komisijom koja je odbacila sve optužbe. Liječnički nalazi, izjava Celiščaka kao ni svjedok nisu bili dovoljni. No igrač neće stati.

- Ovo što mi je Medić napravio je nešto najstrašnije što sam doživio. Od HNS-a nisam ni očekivao pomoć jer su protiv mene od prvog dana. A i sve su to Medićevi ljudi. Sad ću ga prijaviti Uefi i Fifi - rekao je Celiščak, prenose Sportske novosti.

Medić poznati "udarač", prijetio i novinarima, Ćiro ga prijavio

Kad je Zagreb izgubio od Karlovca prije dvije godine, skupina nezadovoljnih navijača došla je ispred prostorija kluba u Kranjčevićevoj i tražila odlazak uprave. Jedan od njih krenuo je prema Draženu Mediću. Unio mu se u lice, a predsjednik Zagreba udario ga je u glavu.

- Taj je čovjek trčao prema meni i psovao mi majku. Takvo me ponašanje ne zanima - kazao je nakon incidenta Medić.

Ovo nije prvi incident predsjedniku Zagreba. Svađao se i prijetio novinarima, a Ćiro Blažević prijavio ga je policiji zbog prijetnji. Za fizički i verbalni napad prijavio ga je kontrolor suđenja Miro Marijanović na utakmici protiv Hajduka. Medić je dobio i dvomjesečnu suspenziju zbog toga.

Nakon utakmice Kupa između Zagreba i Hajduka 30. studenoga 2011. godine Medić je verbalno napao suca utakmice na poluvremenu, ušao je u svlačionicu i nastavio s prijetnjama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti