Obavijesti

Sport

Komentari 92

Divljak Pepe se vratio ili je ovaj put slučajno "nagazio" igrača?

Divljak Pepe se vratio ili je ovaj put slučajno "nagazio" igrača?
1

Realov branič je u utakmici protiv Rayo Vallecana stao na leđa Choriju Dominguezu. Iako je izgledalo slučajno, s Pepeom se nikad ne zna. Pogledajte i procijenite sami

VIDEO

Cipelario je igrače, šamarao, udarao, namjerno ih gazio dok su bili na podu, psovao suce... Gledajući kazne koje je branič Reala Pepe zaradio u karijeri mnogi bi pomislili kako se radi o čovjeku koji nogomet igra za dodatnu zaradu, dok je stalno zaposlen kao izbacivač u jednom noćnom klubu.

U nedjelju je Pepe ponovno pokazao djelić svog repertoara. Real Madrid igrao je protiv Rayo Vallecana. "Kraljevski klub" slavio je 2-0. A Pepe je u jednoj situaciji nagazio igrača Rayo Vallecana Chorija Domingueza. 

Iako se na prvi pogled čini kako je ovoga puta Pepe slučajno nagazio na protivničkog igrača, s njim se nikad ne zna. Pogledajte video i procijenite sami. Je li to onaj stari Pepe koji mete sve pred sobom ili je zaista bilo slučajno?

U istoj je utakmici Sergio Ramos dobio dva žuta kartona u 30-ak sekundi.

Pepe udara i po svojima

Nisu samo Messi i pola španjolske lige okusili kako tuče Pepe. Prošle godine Realov branič opalio je suigrača, Alvara Arbelou. Pepe je bio na travi, Arbeloa ga je pokušao dići da se utakmica nastavi što prije, a Pepe mu je odgovorio kopačkom u koljeno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 92
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju