Obavijesti

Sport

Komentari 149

Diže se osječka ljepotica! Hrpa betona uskoro će biti novi dom

Diže se osječka ljepotica! Hrpa betona uskoro će biti novi dom
22

To je remek-djelo na koje svi trebamo biti ponosni. Ovo je nešto što je definitivno nedostajalo u Lijepoj Našoj, rekao je predsjednik NK Osijeka Ivan Meštrović o stadionu koji bi trebao biti gotov idućeg ljeta

VIDEO

Hrpu čelika polako zamjenjuje hrpa betona. Novi stadion u Osijeku počeo se izdizati iznad silnih temelja koji su se proteklih mjeseci postavljali za jedan od najiščekivanijih projekata u hrvatskom nogometu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:41

- Dinamika je u okviru plana, izvedba je iznad očekivanih standarda. To je remek-djelo na koje svi trebamo biti ponosni. Srce mi je na mjestu i puno, vjerujem i svim dobronamjernim ljudima u Osijeku i u domovini. Ovo je nešto što je definitivno nedostajalo u Lijepoj Našoj - govorio je prije nekoliko dana predsjednik Osijeka Ivan Meštrović i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo postljetno iznimno toplo vrijeme pridonosi dinamici koja će kompenzirati izrazito nenaklonjen svibanj zbog količine oborina.

Nakon silnih pripremnih radova, krčenja prostora, uklanjanja sloja humusa i postavljanja pilota, dolaskom dizalica krajem kolovoza stadion kodnog imena "Pampas 2020" počeo je poprimati obrise.

Stadion će prvi u Hrvatskoj imati kompletno natkrivene tribine. Utakmice će se moći pratiti i iz kreveta, saune ili jacuzzija koji će također biti u sklopu stadiona, točnije lože na zapadnoj tribini. Zauzimat će 3500 kvadratnih metara, bit će na tri kata i imati parking od 150 mjesta za djelatnike i posjetitelje.

Što se ostalih sadržaja tiče, bit će otvoren fan shop, ugostiteljski prostori i sky promenada s gastro osvježenjima, mobilnim fan-cornerima za neometano praćenje utakmice i uživanje s društvom.

Kamp, čija se vrijednost izgradnje procjenjuje na oko osam milijuna eura, imat će klupski hotel, sedam grijanih terena, prostorije za igrače u kojima će provoditi slobodno vrijeme i još mnogo drugih popratnih sadržaja.

Iako je iz grada na Dravi stigla informacija kako će se gradnja odužiti za godinu dana zbog duge procedure ishođenja građevinske dozvole, problema s pristupnim cestama i natječajem koji će biti poništen, u klubu uvjeravaju kako će sve biti riješeno i kako će Osječani u ljeto iduće godine imati novi stadion.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 149
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića