Obavijesti

Sport

Komentari 27

Djevojke rukometaša: Lijepe i samozatajne Morska vila, odbojkaška reprezentativka...

Djevojke rukometaša: Lijepe i samozatajne Morska vila, odbojkaška reprezentativka...

U svoju sam Luciju oduvijek zaljubljen, priznao je Domagoj Duvnjak, neki ljube strankinje, a neke se životne partnerice 'kauboja' služe pseudonimima

VIDEO

U Egiptu se do kraja siječnja igra Svjetsko rukometno prvenstvo, "kauboji" će prvu utakmicu igrati u petak protiv Japana, a s druge strane malih ekrana njihove supruge i djevojke zasigurno će biti najglasniji navijači. Rukometne WAGsice baš i ne vole medijsku pozornost te se trude privatne živote čuvati daleko od javnosti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rukometaši za Petrinju

Pokretanje videa...

Rukometaši za Petrinju 03:03

Osim što su lijepe i uspješne, diskrecija im je također jedna od zajedničkih karakteristika. Samozatajne partnerice hrvatskih rukometnih reprezentativaca zaziru od svjetla reflektora i društvenih mreža, ali se "kauboji" povremeno pohvale ženama koje stoje iza njihovog uspjeha.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Lucija Duvnjak

Supruga Domagoja Duvnjaka (32) bivša je studentica socijalnog rada, a njihova ljubav započela je još u školskim klupama kada su pohađali gimnaziju u rodnom Đakovu. 

- Poznajemo se dugo, od početka srednje škole. Prve dvije godine sjedili smo u istoj klupi i mogao sam je upoznati. Oduvijek sam bio zaljubljen u Luciju. Prije nego što smo počeli vezu, bili smo prijatelji i ljubav je došla spontano. Moram priznati da me prvo privukla izgledom, ali dobrotom i iskrenošću - rekao je Domagoj u jednom od intervjua. 

Par se oženio u tajnosti u listopadu 2019. godine nakon dugo veze, a prošle godine u svibnju su dobili sina Šimu. 

Ana Soldo 

O ljepšoj polovici Davida Mandića (23), jednog od mlađih hrvatskih reprezentativca iz Ljubuškog, ne znamo puno, ali se rukometaš na društvenim mrežama zna pohvaliti svojom atraktivnom partnericom Anom Soldo. 

Ana Šego

Životna suputnica našeg golmana Marina Šege (35) njegova je najveća podrška, a zajedno su već 16 godina. Ponosni su roditelji troje djece, a Luciju (10), Jakova (8) i Petra (4) odgajaju na temelju vrijednosti koje su i njemu usađene u rodnom Međugorju. 

- I supruga Ana i ja smo odgojeni u sredini koja poštuje vjeru i Crkvu, zato tome učimo i vlastitu djecu. Trudimo se da odrastu u poštene ljude, da uče iz vlastitih pogrešaka te da budu dobri u školi i uče strane jezike - rekao je Marin u jednom intervjuu. 

 

Lucija Mlinar (25)

Djevojka Marka Mamića (26) hrvatska je odbojkaška reprezentativka koja igra za talijanski klub Bartoccini Fortinfissi Perugia. Zagrepčanka i rukometaš iz Garešnice već su neko vrijeme zajedno, a sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama njihova ljubav 'cvate'. 

Anita Brozović (32)

Ilija Brozović (29) u siječnju je prošle godine uplovio u bračne vode sa svojom partnericom koja se na društvenim mrežama skriva pod pseudonimom 'Morska vila'. Zaljubljeni par nedavno je dobio sina, a u slobodno vrijeme vole putovati. 

Maja Horvat

Desno krilo hrvatske rukometne reprezentacije Zlatko Horvat (36) oženio je bivšu rukometašicu Maju Horvat s kojom je u braku više od deset godina, a imaju i troje djece, kći Laru i sinove Andreja i Pavla. Maja se rukometom prestala baviti kada je upisala fakultet, a danas je odgojiteljica u vrtiću. 

 

Adisa Halačević

Mladi igrač Nexea i hrvatski reprezentativac Halil Jaganjac (22) rođen je u Rijeci, a ljubav svog života upoznao je u srednjoj školi. Išli su u isti razred i, kako sam tvrdi, upravo je Adisa najbolje što mu se dogodilo. Iako se znaju dulje, u emotivnoj vezi su dulje od četiri godine. 

- Ona je moj oslonac od trenutka kad još nisam znao gdje ću igrati i kako će se razvijati moja karijera - rekao je Halil.

Nera Čupić 

Ivan Čupić (34) rijetko je u medijima govorio o privatnom životu, ali ono što je poznato je da sa suprugom Nerom ima četiri djevojčice Barbaru, Niku, Ivu i Maru. Par se upoznao tijekom srednjoškolskih dana u Metkoviću, a ove godine slavit će 15 godina braka. 

Ina Štrlek

Manuel Štrlek (32) ljubi defektologinju Inu Galić s kojom se upoznao u jednom zagrebačkom kafiću kada je došla po svog brata Bojana koji se također bavio rukometom. Zajedno su više od deset godina, a zbog ljubavi je napustila rodni Zagreb i preselila se u Poljsku kada je Manuel igrao za Kielce. Brak su ozakonili u crkvi svetog Ivana Krstitelja na zagrebačkoj Novoj Vesi, a cijela ceremonija odvila se u intimnom okruženju. Početkom prošle godine u njihovu obitelj stigao je i sinčić Rio, četiri godine nakon što su dobili kći Zoju. 

8172565

Sanja Musa

Djevojka iz zagrebačke Dubrave Sanja Musa osvojila je srce našeg pivota Željka Muse (35), koji je rodom iz Mostara. Sanja je na Facebooku otkrila da je završila trgovačku školu, a fotografije koje objavljuje većinom su njihovih kćerkica Sare i Lucije. Trenutačno žive u njemačkom gradu Magdeburgu, gdje Musa igra za istoimeni klub. No, ubrzo se vraćaju u Zagreb...

Andrea Šarčević (23)

Atraktivna Splićanka zavela je srce Marina Šipića (24), kojemu je najveća i najemotivnija podrška. Andrea je posvećena fakultetskim obvezama dok će njezin Šipić na Svjetskom prvenstvu pravdati dobiveno povjerenje Line Červara. Svaki slobodni trenutak provode zajedno, ali to su rijetki trenuci jer je Marin stalno na gostujućim utakmicama izvan zemlje. Osim što se vole družiti s prijateljima, u slobodno vrijeme rado putuju. 

Dušica Andonovska

Prelijepa Makedonka djevojka je hrvatskog reprezentativca iz Ljubuškog Igora Karačića (32), o kojoj se također jako malo zna. U vezi su više od godinu dana, a par se upoznao dok je Karačić branio boje Vardara. Rukometaš je na svom Instagram profilu objavio fotografiju iz koje se da zaključiti kako su pale zaruke. 

Virgilija Nevistić

Mostarac Marino Marić (30) u braku je s Virgilijom Nevistić, s kojom je uoči utakmice s Bjelorusijom 2013. godine dobio kćerku.

Stockholm: Tuga rukometaša Hrvatske nakon izgubljene utakmice u finalu rukometnog EP

Tea Šebetić

Luka Šebetić (26) i njegova supruga Tea krajem siječnja proslavit će četvrtu godišnjicu braka. Ovaj mladi par ima sina, a slobodno vrijeme koriste za druženja i izlaske. Tea često putuje u društvu svojih prijateljica, a svoju vezu drži daleko od javnosti. 

U Areni Zagreb odigrana je prijateljska rukometna utakmica između Hrvatske i Njemačke

 

Lara Stipetić

Djevojka koja je zavela srce Luke Cindrića (27) samozatajna je Lara za koju tek znamo da dolazi iz Ogulina, kao i Luka. Neko vrijeme bavila se rukometom, a 2011. dobila je nagradu za najbolju sportašicu grada Ogulina. U travnju prošle godine, zaljubljeni par dobio je djevojčicu Alisu.

"Ovakve testove svemira daje samo najjačima. Alisa, dobro nam došla na ovaj divan svijet", napisao je novopečeni otac uz fotografiju svoje kćerkice. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje