Obavijesti

Sport

Komentari 4

Dobio prijetnje smrću: LeBron, ubit ću te 18. veljače u dvorani!

Dobio prijetnje smrću: LeBron, ubit ću te 18. veljače u dvorani!

Nakon što je javno zaprijetio LeBron Jamesu, jednoj od najvećih sportskih zvijezdi današnjice, nepoznati luđak, valjda shvativši što je napravio, ispričao se košarkašu Los Angeles Lakersa

VIDEO

U četvrtak, 18. veljače, doći ću na utakmicu Lakersa i Netsa. U dvoranu ću unijeti pištolj i upucati te tijekom time-outa. LeBron James, upozoren si, poruka je, točnije prijetnja, koja je osvanula na društvenim mrežama s "usernama" witness.kevin.durant.

Naravno, ne treba ni govoriti da to nije službeni profil Kevina Duranta, košarkaša Brooklyn Netsa. Odmah nakon prijetnji, alarmirana je i policija, što je učinila pravna služba Los Angeles Lakersa. No, nedugo nakon prijetnji, nepoznati luđak, jer kako ga drugačije nazvati, vjerojatno je shvatio što je napravio pa se javno ispričao LeBron Jamesu.

- Žellio bih se javno ispričati LeBronu Jamesu zbog prijetnji. To je bila obična šala. Shvatio sam da prijetnje smrću ne mogu i ne smiju biti šala jer ih ljudi shvaćaju ozbiljno. Možete me mrziti koliko hoćete, ali da mogu vratiti vrijeme, nikad ne bih objavio prijetnje - osvanulo je na istom profilu nedugo nakon prijetnji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prijetnje smrću kazneno su djelo i moguća je i zatvorska kazna. Inače, kad smo već kod prijetnji, i l LeBron je zbog prijetnji završio na sudu. Naime, najbolji košarkaš današnjice vlasnik je medijske kuće Uninterrupted, koja emitira internetsku seriju "The Shop", u kojoj James s prijateljima u brijačnici razgovara o životu.

Takav format emisije nije ništo novo u Sjedinjenim državama, no LeBron je smatrao da je to njegovo intelektualno vlasništvo. Pa je zaprijetio sveučilištu Alabama na čelu s trenerom momčadi Nickom Sabanom, koji su također pokrenuli emisiju istog formata pod "Shop Talk". Osim koncepta, James tvrdi da mu je Saban ukrao i logo, rastvorene škare, samo ih je okrenuo prema dolje.

Saban je hrvatskog podrijetla, a većinu karijere proveo je kao legenda sveučilišnog footballa, a jednu je sezonu bio trener Miami Dolphinsa  a on i Bill Belichick, s kojim je veliki prijatelj, hvalili su se kako je čudesno imati dva hrvatska trenera u istoj diviziji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi