Obavijesti

Sport

Komentari 5

Prosinečki neće još za Zagreb, ali više nije na intenzivnoj!

Prosinečki neće još za Zagreb, ali više nije na intenzivnoj!
1

Izbornik Bosne i Hercegovine se dobro osjeća i najvjerojatnije će brzo, za dva-tri dana, napustiti koševsku bolnicu, javlja Avaz, a Žuti se sada nalazi na Odjelu abdominalne kirurgije

VIDEO

Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, Robert Prosinečki, više se ne nalazi na Odjelu intenzivne njege, doznaje Dnevni avaz.

- Izbornik Prosinečki od ponedjeljka je prebačen na Odjel abdominalne kirurgije, ali još nije poznato kada bi ga mogli pustiti da ide u Zagreb. Vjerojatno ne odmah... - rekao je Avazov izvor.

Prosinečki je nakon prijateljske utakmice BiH sa Španjolskom prvi put hospitaliziran, a 23. studenog podvrgnut je prvoj operaciji tankog crijeva, koja je trajala četiri sata. Osam dana prošlo je do druge operacije, koja je bila nužna zbog sporog zarastanja rane, a nakon nje je vraćen na intenzivnu njegu.

- Robi se dobro osjeća i najvjerojatnije će brzo, za dva-tri dana, napustiti koševsku bolnicu - doznao je Avaz.

Ranije imao problema sa želučanom bakterijom

Ovo nije prvi put da je legendarni Vatreni završio u bolnici. Naime, u lipnju 2009. odmarao se s obitelji na Krku, ručao, no u jednom trenutku osjetio je vrtoglavicu, problijedio, te su najbliži pozvali Hitnu pomoć...

- Jako sam se uplašio. Odmah smo zvali Hitnu pomoć, koja me odvezla u liječničku ustanovu na Krku - ispričao je tada Prosinečki.

Nakon što mu je pružena prva pomoć, Robi se osjećao bolje, a već sljedećeg dana krenuo je u KBC Rebro na detaljne pretrage.

- Nisam se dobro osjećao, pa sam potražio pomoć kod prof. dr. sc. Josipa Paladina. Odlučio sam se za temeljite preglede.

Strahovalo se tada da legendarni Žuti ima problema sa srcem i da je na naplatu došla njegov strastveni porok pušenje, ali na kraju se ispostavilo da je za njegove muke kriva bila želučana bakterija koja je uzrokovala probleme i s centrom za ravnotežu.

Dvije godine poslije, također u lipnju, Prosinečki je sa Crvenom Zvezdom bio na pripremama u Zlatiboru kad mu je pozlilo. Odmah je prekinuo trening te je primljen kod liječnika. 

-  U pitanju je bio manji pad imuniteta. Pao mi je šećer, pojeo sam slatko i oporavio se - objasnio je tada Prosinečki.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...