Obavijesti

Sport

Komentari 1

Ipak ništa od hrvatskog finala, Ajduković zapeo u Wimbledonu

Ipak ništa od hrvatskog finala, Ajduković zapeo u Wimbledonu

Ivan Dodig u paru s Austinom Krajicekom ispao je u polufinalu Eastbournea, a Duje Ajduković ispao u tri seta u trećem kolu kvalifikacija za najveći svjetski teniski turnir

VIDEO

Hrvatski tenisač Duje Ajduković nije se plasirao u glavni ždrijeb Grand Slam turnira u Wimbledonu nakon što je u četvrtak u zadnjem kolu kvalifikacija izgubio od Švicarca Alexandera Ritscharda sa 3-6, 5-7, 4-6.

Jedan break bio dovoljan Švicarcu Alexander Ritschardu da osvoji prvi set, dok Ajduković nije imao niti jednu šansu za obrat. U drugom setu hrvatski tenisač je prvi došao do prednosti breaka u šestom gemu, ali je već sljedećem gemu izgubio prednost, a kod 5-5 Ritschard još jednom oduzima servis i potom na svoj servis dobija set.

U trećem setu nije bilo prilika za break sve do devetog gema kada je Ritschard iskoristio treću loptu za obrat i potom je dobio priliku da servira za meč, što je uspješno odradio.

Ivan Dodig nije se uspio u četvrtak plasirati u finale parova na ATP teniskom turniru u Eastbourneu zajedno s svojim partnerom Amerikancem Austinom Krajicekom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bolji od njih su sa 6-7(3), 6-4, 10-8 nakon sat i 40 minuta igre bili nizozemsko-australska kombinacija Matwe Middelkoop i Luke Saville.

Hrvatski par Nikola Mektić i Mate Pavić igrat će u finalu parova na ATP teniskom turniru u Eastbourneu nakon što su u četvrtak u polufinalu svladali Britanca Jamieja Murrayja i Brazilca Brunu Soaresa sa 6-4, 6-4. 

 U prvom setu jedine dvije break lopte imali su Mektić i Pavić u petom gemu i uspjeli su oduzeti servis protivnicima. To im je bilo dovoljno da dobiju prvi set. Drugi set donio je isti scenario. U devetom gemu dolaze do tri vezane break lopte, a drugu su realizirali i potom su odservirali za meč.

Protivnici će im u finalu biti nizozemsko-australska kombinacija Matwe Middelkoop i Luke Saville.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi
PUNO NAVIJAČA NE ZNA

Znate li čemu služi polukrug na rubu kaznenog prostora? Evo u kojem slučaju se jedino koristi

Nogometni travnjak je već desetljećima isti uz male izmjene dimenzija igrališta. Nepromijenjen je i polukrug ispred ruba kaznenog prostora kojeg svi nogometni zaljubljenici jako dobro poznaju. Ali znate li čemu služi?
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet