Obavijesti

Sport

Komentari 0

Dodig i Krajicek na koračić od završnog turnira, izbacili broj 1

Dodig i Krajicek na koračić od završnog turnira, izbacili broj 1

Pobjedom protiv Rama i Salisburyja Dodig i Krajicek ostali su u igri za plasman na ATP finale koji će se održati u Torinu od 13. do 20. studenoga

VIDEO

Hrvatski tenisač Ivan Dodig s Amerikancem Austinom Krajicekom plasirao se u polufinale parova ATP turnira iz serije "masters 1000" u Parizu svladavši u četvrtfinalu prve nositelje Amerikanca Rajeeva Rama i Britanca Joea Salisburyja sa 3-6, 6-4, 10-6 nakon sat i 25 minuta.

Nakon što su rano pali u zaostatak, Dodig i Krajicek se više nisu uspjeli vratiti u prvi set, da bi početkom drugoga propustili 0-40 na servis Rama. Ipak, kod vodstva 5-4 i prednosti Rama i Salisburyja 40-15 Dodig i Krajicek su spojili tri sjajna reterna i riješili tu dionicu dvoboja u svoju korist.

Pokretanje videa...

Osvajač Australian Opena u konkurenciji miješovitih parova Ivan Dodig vratio se u Hrvatsku VIDEO

Iako je odlučujući set krenuo dvostrukom servis pogreškom Dodiga, hrvatsko-američka kombinacija dominirala je meč "tie-breakom", osvojila je sljedećih pet poena i ostvarila veliku prednost. Kod rezultata 8-6 Dodig je instinktivnim udarcem digao na noge čitavu dvoranu za osiguranje tri meč-lopte od kojih je iskorištena odmah prva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pobjedom protiv Rama i Salisburyja Dodig i Krajicek ostali su u igri za plasman na ATP finale koji će se održati u Torinu od 13. do 20. studenoga, a mogli bi ga i osigurati ukoliko u subotnjem polufinalu svladaju bolje iz ogleda Nijemca Tima Puetza i Novozelanđanina Michaela Venusa te Nijemaca Kevina Krawietza i Andreasa Miesa, a oba su im ta para izravni konkurenti za posljednje mjesto koje vodi na "summit" osam najboljih parova godine.

Dodig i Krajicek mogli bi se plasirati u Torino i u slučaju poraza u polufinalu ukoliko im suparnici budu Krawietz i Mies, ali tada Nijemci moraju izgubiti finale.

Ranije u petak su sedmo mjesto koje vodi u Torino osigurali Britanac Lloyd Glasspool i Finac Harri Heliovara koji su se u polufinale plasirali 6-3, 7-6 (6) pobjedom protiv Australca Matthewa Ebdena i Britanca Jamieja Murraya.

Svoje su mjesto na ATP Finalu već osigurali parovi: Wesley Koolhof - Neal Skupski (Niz-VBR), Rajeev Ram - Joe Salisbury (SAD-VBR), Marcelo Arevalo - Jean-Julien Rojer (Sal-Niz), Nikola Mektić - Mate Pavić (Hrv), Marcel Granollers - Horacio Zeballos (Špa-Arg) te Thanasi Kokkinakis - Nick Kyrgios (Aus) kao najbolje rangirani osvajači Grand Slam naslova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram