Obavijesti

Sport

Komentari 52

Šteta za Ivana: Dodig i Melo u finalu izgubili od braće Bryan

Šteta za Ivana: Dodig i Melo u finalu izgubili od braće Bryan
6

U finalu parova na Wimbledonu Ivan Dodig i Marcelo Melo izgubili su od braće Bryan sa 3-6, 6-3, 6-4, 6-4. Amerikancima je to već rekordni 15. Grand Slam naslov

VIDEO

Ivan Dodig ipak će pričekati na prvi naslov na Grand Slam turnirima. 

U finalu parova na Wimbledonu zajedno s Brazilcem Marcelom Melom izgubio je od američke kombinacije, braće Mikea i Boba Bryana sa 3-6, 6-3, 6-4, 6-4.

To je 15. naslov za američki par na Grand Slam turnirima. A kako je meč počeo, činilo se da možda neće tako završiti. Naime, Dodig i Melo su fantastično otvorili meč i poveli 4-0. Do kraja prvog seta Amerikanci su uspjeli jednom oduzeti servis hrvatsko-brazilskom paru, ali više od toga nisu mogli te su Dodig i Melo dobili set 6-3.

Ipak, već na početku drugog seta braća Bryan oduzeli su servis našem paru, a kako do kraja seta nije bilo nijednog 'breaka' Amerikanci su izjednačili na 1-1 u setovima. Drugi set dobili su 6-3.

Braći Bryan jedan 'break' bio je dovoljan i u sljedeće dva seta, koja su dobili sa 6-4, te tako osvojili naslov na Wimbledonu.

Live:

Četvrti set: 4-6

>>> Gotovo je. Ivan Dodig još će pričekati na prvi naslov na Grand Slam turnirima. Bob Bryan sigurno je odservirao i američki par dobio je četvrti set sa 6-4. To je ujedno značilo i veliko slavlje za njih te ukupno pobjedu sa 3-1 u setovima. To im je ukupno 15. naslov na Grand Slam turnirima.

>>> Servisi su se držali do 9. gema kada je servirao Ivan Dodig. Braća Bryan došli su do break lopte koju su iskoristili i poveli 5-4. Bob Bryan, koji u posljednja tri servis gema nije izgubio ni poen, servirat će za meč i naslov u Wimbledonu.

>>> Nakon što su odigrana četiri gema u četvrtom setu oba para čvrsto drže svoj servis te je rezultat 2-2.

Treći set: 4-6

>>> Jedan break bio je dovoljan braći Bryan da uzmu treći set. Napravili su break u trećem gemu i nakon toga čvrsto držali servis te uzeli set sa 6-4.

>>> Dodig i Melo izgubili su servis pri rezultatu 1-1, te će se sada potruditi da uzmi servis braći Bryan kako bi se vratili u set. U 4. gemu nisu imali nikakvu šansu i Amerikanci vode 3-1.

Drugi set: 3-6

>>>  Nakon što su Dodig i Melo na početku seta izgubili servis, oba para čvrsto su držala servis do kraja. Tako je drugi set otišao na stranu braće Bryan sa 6-3.

>>> Nije dobro počelo za Dodiga i Mela u drugom setu. Braća Bryan oduzela su im servis te se hrvatsko-brazilski par našao u zaostatku 2-0.

Prvi set: 6-3

>>>Dodig i Melo osvojili su prvi set sa 6-3. Ivan je servirao u gemu koji je hrvatsko-brazilskoj kombinaciji donio prvi set. Prepustili su Amerikancima tek dva poena u tom gemu i potpuno zasluženo osvojili prvi set.

>>> Braća Bryan oduzeli su servis Melu i smanjili zaostatak na 5-2.

>>> Dodig i Melo djeluju fantastično u finalu. Nakon što su još jednom uzeli servis braći Bryan vode i 4-0 i vrlo su blizu osvajanja prvog seta.

>>> Dodig i Melo nisu mogli zamisliti bolji početak meča. Uz odličnu igru Ivana oduzeli su servis braći Bryan i poveli 2-0.

>>> Počeo je meč na Centralnom terenu u Wimbledonu. Meč je servisom otvorio Dodig. Hrvatsko-brazilski par nije imao većih problema, Amerikancima su dali tek jedan poen i poveli 1-0.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...