Obavijesti

Sport

Komentari 16

Dodig preko Rosola do trećeg kola, Čilić izgubio od Melzera

Dodig preko Rosola do trećeg kola, Čilić izgubio od Melzera
1

Trojica hrvatskih tenisača nastupila su danas u drugom kolu Rima s mješovitim uspjehom. Dodig je prošao dalje, a Marin Čilić i Ivo Karlović su se oprostili od turnira

VIDEO

Ivan Dodig plasirao se u treće kolo ATP turnira u Rimu svladavši Čeha Lukasa Rosola, 56. igrača svijeta. U svega sat i 16 minuta pobijedio ga je rezultatom 6-1, 6-2.

Odmah na početku prvog seta uzeo je Rasolu dva servisa te zadnji i tako, nakon svega 30 minuta, poveo sa 6-1.

U drugom setu napravio je break pri rezultatu 3-2, što bila potvrda njegove dominacije jer je zatim dobio svoj servis i zaključio meč breakom u zadnjem gemu.

U trećem kolu ide na boljeg iz susreta Chardy - Federer.

Čilić izgubio od Melzera nakon dva i pol sata igre

Marin Čilić zaustavljen je u 2. kolu ATP turnira u Rimu. Bolji od najboljeg hrvatskog tenisača bio je Austrijanac Jürgen Melzer sa 6-2, 6-7(5), 6-3 nakon dva sata i 24 minute igre.

Marin je loše otvorio meč i u prvom setu je dva puta gubio servis pa je Austrijanac lagano dobio sa 6-2 nakon samo 37 minuta igre.

U drugom setu Čilić je napravio break u četvrtom gemu, međutim već u sljedećem je izgubio svoj servis. Odlučivala je 13. igra gdje je hrvatski tenisač iskoristio prvu set loptu i dobio 7-6.

U odlučujućem setu ključan se pokazao osmi gem u kojem je Čilić izgubio servis nakon čega je Melzer lagano priveo meč kraju sa 6-3 u trećem setu.

U Rimu igraju još dva Hrvata i oba bi danas trebala na teren, Dodig protiv Čeha Rosola, a Karlović protiv Bugarina Dimitrova.

Karlovića izbacio Dimitrov

Nakon Marina Čilića, s ATP turnira u Rimu ispao je još jedan hrvatski predstavnik, Ivo Karlović. Bolji od njega u drugom kolu bio je 12. nositelj turnira Grigor Dimitrov koji je pobijedio sa 7:6 (3), 6:4.

Susret je trajao sat i 13 minuta, a našem igraču ni 15 aseva nije bilo dovoljno. Prvi set je odlučen u tie-breaku u kojem je Karlović izgubio čak tri svoja servisa, dok je u drugom setu Dimitrov pri rezultatu 1:1 napravio break. Bio je ovo njihov drugi međusobni dvoboj, a bugarski tenisač uspio se osvetiti Karloviću za prošlogodišnji poraz u Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti