Obavijesti

Sport

Komentari 0

Dodig slavio, Mektić i Škugor ispali treći put u nizu u 1. kolu

Dodig slavio, Mektić i Škugor ispali treći put u nizu u 1. kolu
2

U ponedjeljak su na rasporedu mečevi sve trojice hrvatskih predstavnika - Marina Čilića, Ive Karlovića i Borne Ćorića, a na teren u Cincinnatiju će i Petra Martić, dok Donna Vekić igra u utorak

VIDEO

Treći uzastopni poraz u 1. kolu turnira na sjevernoameričkom betonu doživjeli su hrvatski Davis Cup reprezentativci Nikola Mektić i Franko Škugor koje je na Mastersu u Cincinnatiju svladao francuski par Nicolas Mahut - Pierre-Hugues Herbert sa 6-3, 6-7 (6), 12-10. 

Mektić i Škugor su u 'tie-breaku' drugog seta spasili meč-loptu, potom još tri u odlučujućem 'tie-breaku' (9-6), da bi kod vodstva 10-9 propustili realizirati poen za pobjedu.

U 2. kolo turnira parova plasirali su se Ivan Dodig i Slovak Filip Polašek, koji su sa 6-1, 6-3 nadigrali Belgijca Davida Goffina i Poljaka Huberta Hurkacza.

Od hrvatskih tenisača u konkurenciji parova igrat će i Mate Pavić. Njega i Brazilca Brunu Soaresa u 1. kolu čekaju Nijemci Kevin Krawietz i Andreas Mies.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Hrvati u ponedjeljak na teren

U nedjelju je započeo i pojedinačni dio sedmog od devet turnira Masters 1000 serije u ovoj sezoni, a odigrana su dva meča. Australac Alex De Minaur je svladao Talijana Marca Cecchinata sa 6-7 (5), 6-1, 6-2, dok je Amerikanac John Isner sa 7-6 (3), 1-6, 7-5 nadigrao ovogodišnjeg pobjednika ATP turnira u Umagu, Srbina Dušana Lajovića.

U ponedjeljak su na rasporedu mečevi sve trojice hrvatskih predstavnika. Od 17 sati po srednjoeuropskom vremenu Marin Čilić će igrati protiv Moldavca Radua Albota, oko 20.30 sati na teren će Ivo Karlović protiv Nijemca Jan-Lennarda Struffa, a u noćnom terminu, ne prije 2.30 sati, Bornu Ćorića čeka dvoboj s Amerikancem Reillyjem Opelkom.

U Cincinnatiju se paralelno odigrava i WTA turnir tenisačica, na kojem će zaigrati Petra Martić i Donna Vekić. Martić će na teren u ponedjeljak, a njen dvoboj s Bjeloruskinjom Arinom Sabalenkom mogao bi započeti oko 20.30 sati. Donna Vekić će u utorak igrati protiv Čehinje Katerine Siniakove. 

Rafael Nadal i Bianca Andreescu odustali od nastupa

Pobjednici Rogers Cupa, Španjolac Rafael Nadal u konkurenciji tenisača i Kanađanka Bianca Andreescu u konkurenciji tenisačica, odustali su zbog umora od nastupa na ovotjednom turniru u Cincinnatiju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener