Sport

Komentari 0

Dodig u finalu Adelaidea! Ispao je Galović, neće u glavni turnir

Dodig u finalu Adelaidea! Ispao je Galović, neće u glavni turnir

Dodig i Polašek su u polufinalu s 7-5, 3-6, 15-13 nadigrali Britance J.Murraya i Skupskog. Hrvatsko-slovačka kombinacija će za naslov igrati s Argentincem Gonzalezom i Francuzem Martinom

Hrvatski tenisač Ivan Dodig sa Slovakom Filipom Polašekom igrat će u finalu parova na ATP turniru u australskom Adelaideu i to nakon što su spasili tri meč lopte.

Dodig i Polašek su u polufinalu s 7-5, 3-6, 15-13 nadigrali Britance Jamiea Murraya i Neala Skupskog. Hrvatsko-slovačka kombinacija će za naslov igrati s argentinsko-francuskim parom Maximo Gonzalez-Fabrice Martin

Viktor Galović je poražen u 2. kolu kvalifikacija za Australian Open u Melbourneu od Rusa Jevgenija Donskoja (ATP 106.) s 3-6, 6-3, 3-6. Hrvatski muški tenis će tako imati tri predstavnika u glavnom ždrijebu australskog grand slama.

Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić će prvi grand slam sezone otvoriti protiv Amerikanca Sama Querreya, Marin Čilić za suparnika će imati Francuza Corentina Mouteta, a Ivo Karlović Kanađanina Vaseka Pospisila.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' SA IVANOM ŠARIĆEM:

Najčitaniji članci