Obavijesti

Sport

Komentari 158

Domagoj Vida prošao liječnički te je potpisao za Dinamo Kijev

Domagoj Vida prošao liječnički te je  potpisao za Dinamo Kijev
1

Odlaskom Domagoja Vide Jurčić je ostao na dva stopera, Josipu Šimuniću i Anti Puljiću, što je čak i za 14 utakmica, koliko ih je ostalo do kraja prvenstva - premalo

VIDEO

Domagoj Vida obavio je i posljednju formalnost prolaskom liječničkog pregleda te je u srijedu poslijepodne potpisao za Dinamo Kijev. Ugovor bi mu trebao jamčiti milijun eura godišnje.

Dva Dinama dogovorila su da će zagrebačkom pripasti šest milijuna eura, a Vida bi za novu momčad trebao debitirati na Valentinovo, 14. veljače, protiv Bordeauxa. Uoči potpisa predsjednik kijevskog Dinama Igor Surkis mnogo je razgovarao s Ognjenom Vukojevićem, koji je o Vidi govorio biranim riječima. Baš kao i u transferu Nike Kranjčara. S obzirom na odnos koji je Vida imao s Krunom Jurčićem, plavokosi stoper i više je nego zadovoljan odlaskom u Ukrajinu. 

Poslom je zadovoljan i Zdravko Mamić. Vidu je u ljeto 2011. iz Leverkusena doveo za milijun eura, a godinu i pol poslije prodao ga je za šest milijuna.

Vida će kod zagrebačke publike ostati upamćen po golu Ludogorecu u 98. minuti, kojim je Dinamu osigurao deset europskih utakmica. Kijevljani su htjeli dovesti i Sammira, no od tog neće biti ništa.

Odlaskom Domagoja Vide trener Jurčić ostao je na dva stopera, Josipu Šimuniću i Anti Puljiću, što je čak i za 14 utakmica, koliko ih je ostalo do kraja prvenstva - premalo.

Braća Mamić namjeravala su tu poziciju pokriti Gordonom Schildenfeldom, no Jurčić je smatrao da mu je nedostatak brzine velika mana, te je prekrižio njegovo ime.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Mlada vozačica utrka poginula za volanom: 'Razdvojili smo se i Valentina se više nije javljala...'
ŠOK U SUSJEDSTVU

Mlada vozačica utrka poginula za volanom: 'Razdvojili smo se i Valentina se više nije javljala...'

Valentina Remso, influencerica koju je na Instagramu pratilo više od 19.000 ljudi, strastvena vozačica auto-utrka, poginula je u slijetanju automobila. Suputnike su iz smrskanog auta vadili vatrogasci