Obavijesti

Sport

Komentari 0

Dominacija Mladosti: Odbojkaši i odbojkašice osvojili Kup...

Dominacija Mladosti: Odbojkaši i odbojkašice osvojili Kup...

Ovo mi je prvi trofej kao prvom treneru pa ću ga uvijek pamtiti. Hvala Vinkovcima i sjajnoj publici na odličnoj atmosferi, bodrili su nas i to nam je puno značilo, rekao je trener odbojkašica Mladosti

VIDEO

U reprizi prošlogodišnjeg finala Kupa Snježane Ušić odbojkašice zagrebačke Mladosti ponovno su pobijedile Dinamo te slavile s 3-1 (25-21, 25-16, 19-25, 25-22) nakon nešto manje od dva sata finalnog dvoboja odigranog u vinkovačkoj dvorani Lenije. 

Statistički, Mladost je dominirala u bloku (15-6) i bila bolja u napadu (51-46), ali je više griješila (27-24). Andrea Mihaljević je sa 22 poena bila najučinkovitija igračica finala i osvojila je MVP nagradu.

Vinkovci: Finale ženskog odbojkaškog Kupa Vinka Dobrića OK Dinamo - HAOK Mladost

- Predobar je osjećaj ponovno osvojiti Kup. Znale smo kako je to, jer smo ga osvojile lani pa smo to došle ponoviti. Čestike mojim suigračicama na igri i trofeju, no još nije gotova sezona, idemo i po naslov prvakinja - izjavila je najbolja igračica finala.

- Ovo mi je prvi trofej kao prvom treneru pa ću ga uvijek pamtiti. Hvala Vinkovcima i sjajnoj publici na odličnoj atmosferi, bodrili su nas i to nam je puno značilo. Pokazali smo još jednom da se najbolja odbojka igra u Domu odbojke. Ovo ćemo proslaviti, a onda idemo i po drugi trofej u ovoj sezoni, po još jedan naslov prvakinja Hrvatske - poručio je trener Mladosti Darko Nojić.

Odbojkaši zagrebačke Mladosti pobjednici su Hrvatskog kupa "Vinko Dobrić" nakon što su u finalu u Vinkovcima svladali osječku Mursu s 3-1 (25-20, 25-19, 31-33, 25-20).

Vinkovci: Finale muškog odbojkaškog Kupa Vinka Dobrića HAOK Mladost - MOK Mursa Osijek

Bila je to repriza prošlogodišnje završnice, kada su s 3-2 u Zagrebu slavili Osječani. Kod Murse je najbolji bio Danilo Vuković s 18 poena, dok su kod Mladosti prednjačili Lukaš Smolej (18) i Gabrijel Cvanciger (16).  

Za Mladost je rekordni 23. naslov, dok je Mursa ostala na tri trofeja. 

Navečer u finalu odbojkašica igraju zagrebačka Mladost i Dinamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union