Obavijesti

Sport

Komentari 5

Dule: Spavam nikad bolje, ali nisam naučio mijenjati pelene

Dule: Spavam nikad bolje, ali nisam naučio mijenjati pelene
1

Šut izvana? Može. Obrana 5-1? Može. Blok? Može. Sedmerac? Može. Osvajanje medalja i prvenstava? Može, može. Mijenjanje pelena? E Luce, ajde uskoči ti, rekao bi naš kapetan i novopečeni tata Duvnjak

VIDEO

Još nisam naučio mijenjati pelene, moram biti iskren. Jedna sasvim nova uloga za mene, ali jednostavno uživam u ovom trenutku. Kako spavam? Odlično, nikad bolje, rekao je za HRT hrvatski kapetan Domagoj Duvnjak, novopečeni otac malenog Šime.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:38

Osim toga, Duvnjak je postao i ponosan vlasnik titule najvrjednijeg igrača Bundeslige po drugi puta u karijeri. Prvi puta je tu nagradu osvojio 2013. kada je bio proglašen i najboljim rukometašem svijeta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Lijep je osjećaj, svaka nagrada je lijepa, posebna. Tim više što su to izabrali treneri i sportski direktori klubova i navijači. Jedna jako lijepa nagrada, jedan još bih rekao dodatni motiv da pokažem i sebi da sam još uvijek na dobrom nivou, da mogu još igrati dobro. Nagrada koja mi je jako draga. Već sam 11 godina u Bundesligi, jako volim Bundesligu. Ovo je drugi put da sam proglašen najboljim igračem. Zahvalio bih se svim suigračima i trenerima jer bez njih ne bih mogao dobiti tu nagradu - rekao je skromno Domagoj.

Foxes Berlin - THW Kiel

Ova je godina potresna za većinu svijeta zbog pandemije korona virusa, ali Domo se 2020. ne bi trebao prisjećati po lošemu. Otvorio ju je srebrom s reprezentacijom na EP-u gdje je ujedno bio MVP, a igrao je sjajno i sa svojim Kielom u prvenstvu, ali i Ligi prvaka.

Za zelenim stolom Kiel je opet zasjeo na tron Njemačke, a to mu ne mora nužno biti posljednji osvojeni trofej ove sezone. Naime, u prosincu će zaigrati u Kölnu završnicu Lige prvaka u kojoj neće biti aktualnog prvaka Europe Vardara, ali će biti Veszprem, PSG i Barca. Možda baš u Laxness areni Domagoj osvoji najveći trofej u klupskom rukometu ili barem još jednu MVP nagradu i pokaže svima da je još uvijek neprikosnoveni hrvatski rukometaš proizašao iz brušenja đakovačkog dijamanta u društvu Balića, Lackovića i ostalih velikih igrača koji su ga uvodili u reprezentativne vode.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu