Obavijesti

Sport

Komentari 8

Don Carlo preporodio Everton! United stigao do petog mjesta

Don Carlo preporodio Everton! United stigao do petog mjesta
1

Engleski trener Nigel Pearson u sezoni 2014/2015. spasio je Leicester od ispadanja, a istu zadaću sada ima i na klupi Watforda, i zasad mu dobro ide, a Carlo Ancelotti je preporodio Everton...

VIDEO

Carlo Ancelotti upisao je i drugu pobjedu na trenerskoj klupi Evertona, a junak je ponovno bio Dominic Calvert-Lewin. U Ancelottijevom debiju na klupi Evertona prije dva dana Dominic Calvert-Lewin je zabio za pobjedu 1-0 protiv Burnleyja, a u subotu je bio dvostruki strijelac, u 13. i 64. minuti, za gostujuću pobjedu 2-1 protiv Newcastlea. 

Engleski trener Nigel Pearson u sezoni 2014/2015. spasio je Leicester od ispadanja, a istu zadaću sada ima i na klupi Watforda, i zasad mu dobro ide. U subotnjem susretu 20. kola Premier lige Watford je na svom terenu dobio Aston Villu s 3-0, iako je od 58. minute imao igrača manje jer je zbog drugog žutog kartona isključen branič Adrian Mariappa.

Watford je poveo golom Troyja Deeneyja u 42. minuti, a sa igračem manje zabio je još dva pogotka. U 67. minuti iz penala strijelac je opet bio Troy Deeney, a za konačnih 3-0 pogodio je Ismaila Sarr (71). Tako je Watford pod vodstvom Pearsona u četiri kola osvojio sedam bodova, dok je za Aston Villu to bio peti poraz u zadnjih šest kola.

Premier League - Newcastle United v Everton

Nakon dva uzastopna poraza, Brighton je kod kuće slavio protiv Bournemoutha s 2-0. U 3. minuti domaćine je u vodstvo doveo iranski veznjak Alireza Jahanbakhsh, a pobjedu je potvrdio Aaron Mooy (79).        

Southampton i Crystal Palace odigrali su 1-1, a gosti su poveli iz prekida u 50. minuti. Luka Milivojević je ubacio, a stoper James Tomkins glavom trese mrežu. Southampton je došao do izjednačenja u 74. minuti nakon katastrofalna greške gostujuće obrane, koju je u pogodak pretvorio Danny Ings.

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 20. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je kao gost svladao Burnley sa 2-0 (1-0).

United je do pobjede stigao pogocima u završnicama oba poluvremena, prvoga je postigao Martial (44), a drugoga Rashford (90+5).

S nova tri boda "crveni vragovi" su izbili na peto mjesto ljestvice sa 31 bodom, dok je Burnley 13. sa 24 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković
VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'