Sport

Komentari 7

Dončić pao na nogu i ozlijedio se, u dvorani zavladala tišina!

Dončić pao na nogu i ozlijedio se, u dvorani zavladala tišina!

Kako je Dallas objavio, riječ je o ozljedi pete, tek nakon pretraga bit će jasna točna dijagnoza i vrijeme oporavka. Ako je riječ o ozbiljnijoj ozljedi, bit će to veliki udarac za Maverickse

Mirisalo je na još jednu izvanserijsku partiju o kojoj će se pričati danima, na što nas je već naviknuo. Luka Dončić je za 23 minute igre zabio Pelicansima 31, uhvatio osam skokova i podijelio četiri asistencije. Bio je nezaustavljiv, prosipao magiju terenom i zabijao kako je htio, pokazavši svima u kakvoj čudesnoj formi je. No, početkom treće četvrtine, zavladala je tišina u American Airlines Centru kada je njihov miljenik ostao ležati.

Dončić je pokušao blokirati Ingrama, no sudario se s Jonasom Valančiunasom i nezgodno pao na desno stopalo. Pojavila se bolna grimasa na licu, a u dvorani tajac. Izašao je šepajući s parketa uz pomoć suigrača. Stisnuo je zube pa pokušao zaigrati, ali bol je bila prejaka. Na kraju je morao otići u svlačionici.

Kako je Dallas objavio, riječ je o ozljedi pete, tek nakon pretraga bit će jasna točna dijagnoza i vrijeme oporavka. Ako je riječ o ozbiljnijoj ozljedi, bit će to veliki udarac za Maverickse koji će morati bez svog najboljeg igrača, a slovenski čarobnjak bi mogao propustiti i All Star koji je na rasporedu 19. veljače. 

Slovenac je postao miljenik publike i heroj grada, a čak je dobio i svoj dan u Dallasu. Zbog njega su pune dvorane i zbog njega se Mavericksi bore za play-off. 

NBA: New Orleans Pelicans at Dallas Mavericks

Kada je Luka izašao iz igre, Mavericksi su vodili čak 28 razlike, no bez svoje zvijezde su spašavali živu glavu. Na kraju su jedva slavili 111-106. S tim učinkom za 23 minute je bio i najbolji igrač utakmice, Ingram je kod Pelicansa zabio 26, a za Dallas Dinwiddie 21

Najčitaniji članci