Obavijesti

Sport

Komentari 7

Dončić srušio Boston u zadnjoj sekundi! Zubac opet sjajan

Dončić srušio Boston u zadnjoj sekundi! Zubac opet sjajan

Još jednu briljantnu utakmicu odigrao je hrvatski centar Ivica Zubac. Clippersi su pobijedili Wizardse 135-116, a Zubac je za 26 minuta igre zabio 12 koševa uz 12 skokova...

VIDEO

Kakva hladnokrvnost, kakva mirnoća i kako znanje u tim godinama. Fantastični Luka Dončić vuče svoj Dallas, a ovaj put je uništio Boston Celticse.

Dallas je pobijedio Celticse u svojoj dvorani 110-107, a junak susreta bio je slovenski košarkaš koji je zabio dvije trice u posljednjih 15 sekundi. Boston je vodio 105-104 15 sekundi prije kraja, a lopta je došla u Lukin posjed. Čuvao ga je Tatum, napravio je svoj klasični dribling, step back i pospremio novu tricu.

NBA: Boston Celtics at Dallas Mavericks

Boston je zabio za izjednačenje i na semaforu je ostalo sedam sekundi do kraja. Loptu je, naravno, opet preuzeo Dončić na kojem su bila dvojica suparnika, ali to mu nije smetalo. Novi dribling i nova trica u posljednjoj sekundi za veliku pobjedu Dallasa. 

- Ovo je nešto što ja radim, ja to želim. Nekad promašim, kao protiv Portlanda. Ovaj put je sve ulazilo - kazao je Slovenac.

Dončić je opet sam nosio svoju momčad na plećima jer nije bilo Kristapsa Porzingisa drugu utakmicu zaredom, a iz trenera Ricka Carlislea isijavao je ponos.

NBA: Boston Celtics at Dallas Mavericks

- On je jedinstven igrač i jedinstvena osoba. Luka Dončić, LeBron James, Larry Bird, Kobe Bryant. To su sve igrači koji imaju nevjerojatan fokus u ovakvim situacijama. Teško je objasniti kako funkcioniraju njihovi umovi i mozgovi. 

Dončić je utakmicu završio s 31 košem, deset skokova i osam podijeljenih lopti. Boston su predvodili Brown i Tatum s 29, odnosno 28 koševa. 

NBA: Washington Wizards at Los Angeles Clippers

Još jednu briljantnu utakmicu odigrao je hrvatski centar Ivica Zubac. L.A. Clippersi pobijedili su Washington Wizardse 135-116, a Ivica je zahvaljujući odličnim igrama u posljednje vrijeme pojačao svoju minutažu. Ovaj put je na parketu proveo 26 minuta i za to vrijeme došao do novog double-double učinka. Zabio je 12 koševa uz 12 skokova. 

Najbolji kod Clippersa su već tradicionalno bili Kawhi Leonard koji je ubacio 32 koša uz sedam skokova i četiri asistencije te Kawhi Leonard koji je zabio 30. Kod Wizardsa je, po tko zna koji put već, uvjerljivo najbolji bio Bradley Beal koji je utrpao 28 uz 10 asistencija, ali sam se nije mogao nositi s raspoloženim Clippersima.

Ostali rezultati:

Cleveland - Atlanta 112-11

Orlando - Detroit 93-105

Brooklyn - Sacramento 127-118

New York - Golden State 106-114

Toronto - Philadelphia 102-109

Milwaukee - Minnesota 139-112

Denver - Portland 111-106

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao