Obavijesti

Sport

Komentari 1

Donosimo pregled promjena idućeg kola u MAXtv Prvoj ligi

Donosimo pregled promjena idućeg kola u MAXtv Prvoj ligi
2

Pratite emisiju Prva liga sa Sašom Sušecom ponedjeljkom na 24sata TV! Pogledajte ovotjedne promjene na ljestvici, najzanimljivije trenutke te snimku najatraktivnije tekme!

VIDEO

Iduće kolo MAXtv Prve lige donosi čak dva derbija. U borbi za sam vrh ljestvice sastaju se prvoplasirani Dinamo i drugoplasirana Rijeka. Bljedunjave igre Modrih u posljednje vrijeme daju razloge za optimizam Riječanima. Igra na pobjedu mogla bi im donijeti prvo mjesto. 

Ishod utakmice u Maksimiru mogao bi iskoristiti i Hajduk, koji poput Rijeke zaostaje samo jedan bod za Dinamom. No, čeka ih težak posao u gradskom derbiju protiv Splita.   

S istim brojem bodova je i Lokomotiva, koja gostuje u Koprivnici kod probuđenog Slaven Belupa pod vodstvom novog trenera. 

Poput Slavena, sa začelja želi pobjeći i Osijek, a priliku za to imat će u Gradskom vrtu protiv Zadra. Nadaju se i posrtanju Hrvatskog dragovoljca na gostovanju kod Istre koja je u prošlom kolu iznenadila Split na Parku mladeži.

Najzanimljiviju utakmicu pogledajte u ponedjeljak u 19.00, a odmah potom i Prvu ligu sa sažecima svih utakmica i analizom spornih situacija. 

Saša Sušec vas vodi kroz MaxTV Prvu ligu na 24sata TV!

Poznati sportski komentator i voditelj Saša Sušec nedavno se priključio timu 24sata TV-a kao urednik i voditelj emisije Prva liga. Ponedjeljkom u 19 sati tako na 24sata TV pogledajte najatraktivniju utakmicu kola MaxTV Prve lige, te poslušajte komentare gostiju u studiju. 

Emisiju Prva liga gledajte svaki ponedjeljak u 19 sati na 24sata TV. Reprizu emisije možete pogledati utorkom u večernjem terminu, a srijedom sažetak najzanimljivijih dijelova emisije. 24sata TV gledajte na 9. kanalu MaxTV-a, B.net TV-u, Iskon TV-u, Optima TV-u, H1 TV-u, EVO TV-u i Amis TV-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...