Obavijesti

Sport

Komentari 26

Dos Santos i Rothwell složni: Stipe će nokautirati Overeema

Dos Santos i Rothwell složni: Stipe će nokautirati Overeema
1

Stipe Miočić po prvi put brani pojas prvaka. Borba s Alistairom Overeemom održat će se u Clevelandu, a svoje viđenje borbe dali su i Junior dos Santos te Ben Rothwell

VIDEO

Junior dos Santos i Ben Rothwell borili su se u zagrebačkoj Areni u sklopu UFC Fight Nighta 86. Brazilac je slavio jednoglasnom odlukom sudaca nakon što je u pet rundi pokazao puno više, a upravo ovaj dvojac, poznat hrvatskoj publici, prognozirao je sljedeću borbu Stipe Miočića.

Stipe u Clevelandu 10. rujna po prvi put brani pojas prvaka teške kategorije, a odmah je dobio možda i najveći ispit do sada. Borit će se sa 'strašnim' Alistairom Overeemom, čovjekom koji je najpoznatiji po doping skandalu 2012. godine. Naime, Overeem je tada praktički preko ljeta nabio ogromnu količinu mišića da bi se na kraju potvrdilo njegovo korištenje steroida.

Youtube

No Nizozemac je čist već duže vrijeme i, usudili bi se reći, u najboljoj formi karijere. I premda je dobio čak šest bivših UFC-ovih prvaka (Vitor Belfort, Fabricio Werdum, Brock Lesnar, Frank Mir, Junior dos Santos i Andrei Arlovski), dvojac glavnog eventa u Zagrebu smatra kako je Miočić favorit.

- Miočić živi u sjajnom periodu i odličan je sportaš. I Overeem je dobar lik i sportaš, ali mislim da je sada Miočićev trenutak. Pobjedit će nokautom u drugoj rundi - rekao je Junior dos Santos na gostovanju u The MMA Hour.

Par trenutaka kasnije, svoje viđenje borbe dao je i Ben Rothwell.

- Stipi ide sjajno i pokazuje koliko je mentalno vješt. Ima na raspolaganju vještine koje jako dobro funkcioniraju u njegovu slučaju. Overeem je svoje vještine podigao na viši nivo, počeo je jako tehnički pristupati u tome kako tjera borce u kut i kako ih prebija. Borio sam se s Juniorom dos Santosom, udario sam ga i znam što može primiti. Ali Overeem ga je srušio čistim udarcem - rekao je "Big Ben" pa nastavio:

- Jako sam uzbuđen oko ove borbe, a Stipi dajem laganu prednost. 51 % jer je na svojem terenu - zaključio je Amerikanac pa dodao da bi on trebao dobiti pobjednika borbe između Fabricija Werduma I Travisa Brownea.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu